Лионел Меси беше похвален в социалните медии за отбелязването на

...
Лионел Меси беше похвален в социалните медии за отбелязването на
Коментари Харесай

Всички фенове на Лионел Меси казват едно и също нещо след перфектния му отговор на подигравките на Кристиано Роналдо

Лионел Меси беше окуражителен в обществените медии за отбелязването на гол единствено секунди откакто беше подтикван от съперникови почитатели, пеещи името на Кристиано Роналдо.

36-годишната суперзвезда на Интер Маями стартира бурно живота си в MLS, откогато се реалокира в Съединените щати предходната година, и той продължи положителната си форма с още едно присъединяване в мача против Нешвил в четвъртък вечер.

Франчайзът на Дейвид Бекъм се класира за полуфиналите на Купата на първенците на КОНКАКАФ с помощта на успеха с 3-1 над съперниците си. Меси вкара втория гол на Интер Маями за вечерта - и видео клип от почитатели в края на стадиона в Нешвил от този момент стана вирусен.

По време на клипа почитателите могат да бъдат чути да скандират името на Роналдо: състезател, който от дълго време е рекламиран като зложелател на Меси вследствие на статута им на съвременни футболни митове. Тези насмешки обаче не повлияха на Меси, който вкара единствено секунди в клипа, с цел да накара тези, облечени в златно и синьо, да млъкнат.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР