LinkedIn, популярната бизнес платформа за социални мрежи, собственост на Microsoft,

...
LinkedIn, популярната бизнес платформа за социални мрежи, собственост на Microsoft,
Коментари Харесай

LinkedIn уволнява 716 служители от приложението за работа в Китай

LinkedIn, известната бизнес платформа за обществени мрежи, благосъстоятелност на Microsoft, ще приключи своето характерно за Китай приложение за работни места, InCareer, и ще освободи 716 чиновници или към 3,5% чиновници на LinkedIn по целия свят. LinkedIn започва InCareer през декември 2021 година след закриването на своя локализиран артикул LinkedIn в Китай.

Акциите на компанията-майка Microsoft останаха значително без смяна по време на предпазарната търговия във вторник. През третото тримесечие на 2023 година приходите на LinkedIn са нарастнали с 8% на годишна база до 3,7 милиарда $, съгласно доклада за приходите на Microsoft. 
-->
InCareer ще изтрие всички потребителски данни до 9 август, съгласно помощна страница на LinkedIn.

Китай е удобен пазар за основаните в Съединени американски щати софтуерни компании, които постоянно се борят с локални съперници, с цел да завладеят пазарен дял. Общият брой на потребителите на InCareer и LinkedIn в Китай е над 57 милиона, съгласно страница на InCareer. За съпоставяне, вътрешният съперник Zhaopin има повече от 320 милиона професионални и корпоративни консуматори. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР