Линдзи Лоън смята, че новият филм Зли момичета“ е малко

...
Линдзи Лоън смята, че новият филм Зли момичета“ е малко
Коментари Харесай

Линдзи Лоън се почувства „много наранена“ и „разочарована“ от преразгледаната обида за „огнен чатал“ в новия филм „Зли момичета“

Линдзи Лоън счита, че новият филм „ Зли девойки “ е малко прекомерно лицемерен.

Представителят на актрисата сподели пред Messenger в понеделник, че 37-годишната Лоън е „ доста засегната и разочарована “ от потреблението на „ огнен чатал “ – засегнатост, която беше известна против нея от наследника Брандън Дейвис в ранните дни – в сюжета на кино лентата.

Източник също сподели на изданието, че звездата от „ Капан за родители “ е била „ сюрпризирана и сюрпризирана “, когато за първи път е чула споменаването на премиерата на кино лентата в Ню Йорк.

Лоън, която изигра Кади Херън в истинския хитов филм и съгласно известията прави епизодична роля в музикалната версия, довечера мина по горещо розовия килим, облечена в зашеметяваща черна рокля на Alexandre Vauthier с отрязъци и кристална лента.

Тя изглеждаше в положително въодушевление и даже отдели време за няколко изявленията, преди съгласно известията да бъде хваната неподготвена по-късно от преразглеждането на неприятната забележка, която нейният зложелател един път сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР