Линда – съпругата на Кирил Петков, е изпаднала в депресия

...
Линда – съпругата на Кирил Петков, е изпаднала в депресия
Коментари Харесай

Киро Петков съсипа Линда, жена му си намери млад лекар, който да я оперира

Линда – брачната половинка на Кирил Петков, е изпаднала в меланхолия и е почнала от ден на ден да се замисля за пластична интервенция, с която да вдигне женското си самочувствие, разкрива „ Ретро “. Това е видно от интереса ѝ към работата на един от най-прочутите хирурзи в областта на естетиката – немският доктор Леонард Ненад Йосипович, чиято клиника е в Дубай. Под неговия скалпел са лягали цяла плеяда международни звезди, милионерски съпруги и впрочем.

Отскоро Линда е станала почитателка на известния измежду международния елит лекар и е последвала персоналните му страници в обществените мрежи, откъдето да се осведомява за процедурите и нововъведенията, които той предлага. Пластичният гуру всекидневно разгласява резултатите на своите пациентки, откакто са се подложили на цялостна смяна в неговата клиника. Любопитно е, че въпреки докторът да е от немски генезис, в родината си той дава съвещания единствено един път седмично. През останало време практикува специалността в Дубай. Клиниката му в арабското емирство се споделя „ Лучия “ и се намира на метри от морето и наоколо до един от най-прочутите комплекси в целия свят – „ Четири сезона “. Болницата по никакъв метод не припомня на лечебно заведение, а по-скоро на ултралуксозен хотел, където пациентите се употребяват с десетки екстри. Сградата е с съвременна архитектура, разполага с божествен градини с цветя и екзотични растения, а за клиентите по време на престоя им там е очакван дълъг лист с капризи – гурме храна, релаксиращи процедури, персонален водач и доста други.

Не е ясно по какъв начин Линда се е насочила точно към доктор Йосипович, защото в България има десетки пластични хирурзи, които се грижат за блестящата визия на родните звезди от години. Вероятно брачната половинка на Петков, в случай че се реши да прави радикални усъвършенствания по себе си, ще избира по-голяма поверителност и по тази причина се вълнува от работата на доктори в чужбина, където обаче цените са двойни. Ако увеличението на бюста в реномираните клиники у нас коства към 10 хиляди лв., в чужбина цифрата е същата, само че в евро. Не се знае и какви са в действителност дефектите, които 43-годишната канадка не утвърждава във визията си и би желала да поправи. В последната година е видно, че сладкарката е напълняла фрапантно, а качването на килограми евентуално е обвързвано със напрежението в персонален проект, на който е подложена. Иначе Линда от години се храни диетично и не употребява храни с бяло брашно и захар поради питателните си алергии.
Въпреки че в всекидневието си се движи неглиже и не обича да се набива на очи, в действителност госпожа Петкова е суетна като всяка дама. Особено тя държи на прическата си и на русия цвят, който поддържа от години при професионални коафьори. Линда не си прави косата у дома като средностатистическа стопанка, а наложително се доверява на услугите на фризьорите в първокласен столичен салон за хубост, който последно посети през предходната седмица. Съпругата на водача на Политическа партия е и отявлена почитателка на висшата мода, въпреки да се носи с по-семпли тоалети, които не бият на очи. В персоналната си сбирка с чанти обаче тя има шедьоври за по 5-6 хиляди лв. – дело на фешън къщи от ранга на „ Живанши “ и „ Баленсиага “. Вероятно обаче самочувствието на Линда се е сринало от обстоятелството, че в политиката около мъжа ѝ непрестанно като пчели кръжат млади, амбициозни и напористи хубавици, с които той прекарва повече време, в сравнение с с жена си. След медийните шумотевици към Лена Бориславова в този момент към Петков се върти и друга атрактивна брюнетка – пиарката му Виктория Абаджиева, която бързо си завоюва прозвището „ новата Лена “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР