Lincoln празнува 100-годишния си юбилей през тази година. Компанията формално

...
Lincoln празнува 100-годишния си юбилей през тази година. Компанията формално
Коментари Харесай

Извънземен Lincoln показва лицето на бъдещите електрически автомобили

Lincoln чества 100-годишния си празник през тази година. Компанията официално е учредена през 1917 година, само че през 1922-а обаче е добита от Ford, който и до ден-днешен има марката. Именно тази година се смята за рождена дата на Lincoln в настоящия му тип.

И управлението на марката взе решение да отпразнува годишнината си с извънземния концептуален Lincoln L100, който съставлява предвестител на бъдещите електрически транспортни средства на марката, а името, апропо, се отнася до класическия седан L от 1922 година

`Извънземен

Ето какво споделя Бил Форд, изпълнителен ръководител на Ford Motor Company, за тази идея: " Lincoln е една от най-издръжливите и стилни марки коли в света. В доста връзки тя е идеална за своя втори век, дефинирана от страховит дизайн, нулеви излъчвания и богат софтуерен опит.

Lincoln постоянно е бил доста специфичен за мен и фамилията ми, изключително за татко ми и дядо ми. Ако има някаква загадка за дълголетието на Lincoln, това е способността на марката да балансира главните си полезности, блян към нововъведения и основаване на бъдещето. "
`Извънземен

Концепцията L100 въплъщава компромис сред изобилна грациозност и фина въздържаност. Елегантният дизайн е доста аеродинамичен и в действителност притегля вниманието, до момента в който конвертируемото пространство разрешава на L100 да бъде и в действителност еластичен. Именно тези характерности, съгласно концепцията на основателите, би трябвало да получат всички бъдещи електрически модели на известната американска марка.

Концептуалният модел L100 употребява усъвършенствана технология за батерийни кафези, която може непосредствено да управлява енергийната компактност и да обезпечи енергийно ефикасна система на работа.
`Извънземен

Интериорът на колата също е доста необикновен. Вместо обичайния волан има автентичен контролер, чийто дизайн е въодушевен от скъпоценните камъни. Тук обаче кормилото въобще не е нужен, тъй като колата е оборудвана с модернизиран автопилот.

По-важното е, че предните седалки могат да се въртят на 180 градуса, тъй че предните пасажери да могат да пътуват с тил на посоката на придвижване. Интериорът употребява извънредно екологични материали, които могат да бъдат рециклирани.
`Извънземен

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР