Лиляна Ангелова, по-известна като Лили Клюкарката от Папараци“, доби популярност

...
Лиляна Ангелова, по-известна като Лили Клюкарката от Папараци“, доби популярност
Коментари Харесай

Лили Клюкарката не спира да се хвали с пищните си извивки от най-екзотичните места по света

Лиляна Ангелова, по-известна като Лили Клюкарката от „ Папараци “, доби известност с присъединяване си в разнообразни риалити излъчвания. Моделката не стопира да се фука със фотоси в обществените мрежи от най-екзотичните места по света, на които постоянно върви с мъжа си и детето си. Ангелова в последно време много се вживява в ролята на интернет звезда, като даже в едно стори показа, че е измежду водещите инфлуенсъри у нас. Няма неприятно в това, въпреки всичко положителни пари се изкарват от новата „ специалност “.

Виж още: Арабската фантазия: Гергана Камбурова се пусна от Дубай по охолно деколте

Брюнетката обича да се снима с най-изрязаните бански и да демонстрира по-пищни форми. От множеството ѝ фотоси на плажа можем да забележим преливащ бюст. През 2021 година тя и половинката ѝ ресторантьорът Станислав Костов си споделиха заветното „ ДА “ на Малдивите. В случая не знаем кой е по-големият щастливец, само че несъмнено Костов доста глези Лили. Направо е блъснала джакпота с него. Бали, Санторини, Дубай, Сейшелите – това са част от местата, на които двамата пътуват съвсем всяка година и то по няколко пъти.

Виж още: Селфи в огледалото: Лидия се щракна по разголено спортно екипче

Преди години, когато Лиляна беше част от риалити звездите в „ Биг Брадър “, тя се срещна в къщата с Боби Ръгбиста и връзката им продължи цели три години. Но несъмнено няма база за съпоставяне сред мъжете – Лили най-добре знае.

Изображение:  https://www.instagram.com/lilyanaangelova/


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР