Лилия Вучкова, която е по-популярна като Кака Лили от БНТ,

...
Лилия Вучкова, която е по-популярна като Кака Лили от БНТ,
Коментари Харесай

Кака Лили стана баба за първи път

Лилия Вучкова, която е по-популярна като Кака Лили от Българска национална телевизия, стана баба за първи път: по-малката й щерка, Елица, роди момченце. Радостната вест заяви зетят на тв дамата -  Димитър Ганев. В социалните мрежи той разгласява и фотография с бебето.

" 2020 носи и положителни вести. Днес се роди Асен Димитров Ганев. Здрав и хубав. 3.6 кг., 52 см. Героят на деня се споделя Елица Кънчева ", написа щастливият баща и стартира да приема десетки пожелания от почитателите си в мрежата.

Щерката на Кака Лили и на назначения през 2018-а за заместител министър на туризма Любен Кънчев стартира кариерата си в Българска национална телевизия, а преди да се трансферира в bTV, работи като кореспондент в предаването " Култура.БГ ", до момента в който то се споделя " Денят стартира с просвета ".

Елица е водещ на предаването за забавни направления и забележителности " 10 000 крачки ". Специализирала е във Франция. Мъжът й е съсобственик на социологическа организация, защитил е докторска дисертация, има една книга и голям брой научни публикации, преподава и в Софийския университет.

Политологът и журналистката се врекоха във безконечна честност точно на Деня на Съединението 6 септември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР