Лилия Ботушева е българката, намерена мъртва на гръцкия остров Кефалония.

...
Лилия Ботушева е българката, намерена мъртва на гръцкия остров Кефалония.
Коментари Харесай

Чаровната Лили, която близките й издирват от месеци, е българката, намерена мъртва в Гърция

Лилия Ботушева е българката, открита мъртва на гръцкия остров Кефалония. Това разкриха в обществените мрежи съкрушени от нещастието нейни близки, видя БЛИЦ. Младата жена е оповестена за търсене от околните си още на 8 юни м. година Лили е трябвало да пътува за Ерфурт, Германия, където учи и живее. 23-годишното момиче е оповестено за търсене както от немските, по този начин и от българските управляващи.

Лилия е била от Сливен, само че от години живеела в немския град. На 8.06 т.г. е резервирала билет за аероплан, излиза наяве тогава.

„ Нямаме никаква новина, от никого, от нищо. Нямам си концепция къде може да е, по какъв начин е… Пусната е за търсене на европейско равнище. Не съм я чувал от седмица, както и нейните другари. Притесняваме се извънредно доста за Лилия”, споделя през юни брат й Мартин Ботушев, който взе участие интензивно в издирването.

Разледването за аргументите на гибелта на Лили и немският й другар, открити мъртви в Кефалония, е взела тайнствен поврат, откакто полицията е разкрила предмети, които биха могли да сочат сатанистичен обред, оповестява " Български вести ". Двамата бяха открити на 31 декември в стая в региона на Влахата и управляващите в началото смятаха, че гибелта им е резултат от скандал, довел до ликвидиране и самоубийство. Полицията откри ножове и други остри предмети на мястото на престъплението.

След най-новите доказателства, включващи свещи и сатанинска пентаграма, полицията счита, че двойката може да е била забъркана в демонски обред, който приключва с това, че двамата лишават живота си.
Причина за гибелта са голям брой наранявайния от изострен предмет в горната част на тялото и крайниците.

Съдебният доктор е отхвърлил вероятността за ликвидиране.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР