Лили Иванова все още е като хала по концертите си.

...
Лили Иванова все още е като хала по концертите си.
Коментари Харесай

Лили Иванова съвсем грохна

Лили Иванова към момента е като фурия по концертите си. Но не е ли на сцената се превръща  в грохнала бабичка. Преди 1 седмица иконата на българската музика бе видяна на улицата в извънредно немощно положение. Достолепната й възраст си споделя своето. 84-годината легенда бе снимана от папараци наоколо до столичния си дом на софийската улица „ Оборище ”. А това което направи усещане бе, че Лили едвам се влачеше и всяка стъпка очевидно й представляваше проблем.

Нито пластичните корекции на Лиленце Пиленце, нито блестящите пайети по костюма на примадоната бяха в положение да отвлекат вниманието на инцидентните минувачи  по улицата от дълбоките бръчки по лицето на именитата изпълнителка.

Това което учуди очевидците на жалката обстановка бе по какъв начин е допустимо по концертите си достолепната госпожа да подскача като малко агънце и от кое място намира сили да се държи на сцената все едно не е подвластна на възрастта.

На тротоара пред дома си госпожа Иванова се бе вкопчила в младия началник на фондацията си Николай Недеков. Който й помагаше да резервира равновесие и да не падне да се потроши. Тъжна картинка бяха двамата, само че какво да се прави, възрастта не  прости на никого!

Автор:Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР