Лили Иванова стана врачка на стари години, разбра HotArena. 80-годишната прима

...
Лили Иванова стана врачка на стари години, разбра HotArena.
80-годишната прима
Коментари Харесай

Лили Иванова е същинска врачка: Сама прави сложни изчисления, за да предизвика късмета си

Лили Иванова стана гадателка на остарели години, разбра HotArena.
80-годишната прима на естрадата напоследък се увлича по езотерика и астрология, въпреки да твърди, че си остава „ по-здраво стъпила на земята, след като и да е преди “.
Лили сама си направила изчисленията кои са удобните дни за концертите й в зала 1 на НДК преди Нова година. Първоначалната концепция била тя да направи два спектакъла през ноември, писа „ Телеграф “.

После обаче си смайсторила съответните астрологични информации и преместила датите през декември, а спектаклите нараснала на три – 8,9 и 10 декември. Това, с което главно се съобразила, са удобните аспекти на планетата Венера – настойничката на нейната зодия Телец.
Лили също не желала да попада под неприятното въздействие на ретроградния Меркурий и изчакала да мине нездравословното му облъчване през ноември. Така тя съчетала положителните дни на планетата на парите Меркурий и планетата на интереса и любовта – Венера.
Досега е известно, че главно композиторът Тодор Филков е този, който прави хороскопите на Лили. Тя е в положителни връзки с него и продължава да й разкрива тайните на астрологията. Преди да направи който и да е концерт, примата се поучава с него.

Търсила го е също и преди покупката на жилището си против гарата в Подуяне.
Иначе самата тя от време на време си хвърля пасианси с карти и се пробва да си прави някакви калкулации по астрология, само че това е по-скоро занимавка за мозъка, а не въодушевление.
Сред странностите на примата е също по този начин решението й да наложи цялостна възбрана да бъде снимана.
Доскоро певицата позираше на драго сърце за фотосесии, несъмнено, единствено на подбрани и близки до сърцето й майстори на обектива като Костадин Кръстев или Васил Къркеланов.

Сега обаче Лиленце-Пиленце е наложила цялостен мораториум върху облика си с аргумента, че една 80-годишна дама няма работа да се навира непрестанно в очите на хората.
Припомняме също, че Лили Ивaнoвa и вдoвицaтa нa лeгeндapния ĸoмпoзитop Aceн Гapгoв, ĸoйтo ce cпoминa cлeд нepaвнa битĸa c paĸa пpeди двe гoдини, ca зapoвили тoмaxaвĸитe.
Лили Ивaнoвa oтнoвo пee вeчнитe cи пecни
Знaĸ, чe пpимaтa и ĸpъвнaтa й вpaгиня Дaниeлa Гapгoвa ca cи пpocтили тeжĸитe oбиди. C ĸoитo ce cтpeляxa пoвeчe oт двe дeceтилeтия, e paзpeшeниeтo, ĸoeтo Лили пoлyчилa oт cъпpyгaтa нa ĸoмпoзитopa oтнoвo дa изпълнявa пecнитe мy.
Инфо: хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР