Лили Иванова се е отдала не на летен релакс край

...
Лили Иванова се е отдала не на летен релакс край
Коментари Харесай

Лили Иванова с ударен ремонт у дома

Лили Иванова се е отдала не на летен релакс край някой плаж или на морето, а на ударни поправки. Столичният апартамент на певицата е обект на цялостна реставрация, поради което звездата се е изнесла от там, научи HotArena.

Изпълнителката очевидно е решила да освежи жилището, като за задачата е наела цяла бригада. Майсторите обаче май няма да съумеят да изпълнят за пет дни всичките й прищевки, а ще работят много дълго време, написа „ България през днешния ден ”.

Докато обновяват формалната й резиденция, Лили се е отдала на живот надалеч от шума на чуковете и бормашините. Певицата се е изнесла от парцела си, а местоположението й е цялостна тайнственост.

Нито съседите, нито околните на певицата знаят къде живее сега. При една от визитите си до дома обаче, Лили бе видяна да дава прецизни указания на майсторите.
Изпълнителката държи всичко да е съвършено, поради което персонално следи по какъв начин протича ремонта. А наетите майстори не смеят по никакъв метод да опонират на звездата.

След като раздаде напътствията си, Лили се качи в автомобила си, а водачът й я закара до втория й дом. Така или другояче изпълнителката няма да се задържи за дълго на едно място, защото програмата й е запълнена за лятото и й се постанова много постоянно да пътува.

И до момента в който прави промени в жилището си, Лили продължава да бъде традиционалист във връзка с облеклото. Тесни черни дънки, обувки на висок ток и кожено яке приключват стайлинга на звездата.

Примата носи и тъмни очила, които крият по-голяма част от лицето й. И макар хладното си отношение по време на престоя, Лили си потегли с усмивка, до момента в който се сбогуваше с помощниците си. След това водачът на певицата я изпрати до новия й дом.

Да му мислят съседите й в центъра на София, които ще слушат цяло лято бормашини и чукове по стените си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР