Лили Иванова смята да съди певеца Стефан Илчев, разкриха пред

...
Лили Иванова смята да съди певеца Стефан Илчев, разкриха пред
Коментари Харесай

Лили Иванова СЪДИ Стефан Илчев? Вижте защо!

Лили Иванова счита да съди артиста Стефан Илчев, разкриха пред „ Галерия “ източници, близки до примата. Естрадната легенда била афектирана, че без нейно позволение Илчев изпълнявал златните й шлагери по задимените пиано питейни заведения, в които е канен.

Пред свои сътрудници Лили споделила, че към този момент се е свързала с юриста си, защото в никакъв случай и по никакъв мотив не е давала единодушие Илчев да извършва шлагерите й и да взима пари за това.

Всъщност, истината е, че по закон само композиторите на песни имат право да забранят тяхното осъществяване. Дали Иванова ще се свърже с тях и ще повече война против Стефан, следва да разберем.

Разбира се, повода за напрежението надалеч не се крие в няколко изпълнени песни. Запознати от музикалните среди припомнят, че двамата от дълго време не мелят сол. В изявление преди няколко години Илчев самоуверено съобщи, че в случай че не е той да пее старите й шлагери, хората от дълго време щели да ги не помнят.

Нещо повече – Митко Щерев персонално му подарил „ Хризантеми “, която Лили има възбрана да извършва. Илчев има категорично позволение да извършва и „ Детелини “, чиито създател е Асен Гаргов. За останалите песни обаче Стефан не е получавал зелена светлина, настояват близки до Лили, и точно за тях се е хванала примата.

Стефан нееднократно е подчертавал по какъв начин почитатели са го хвалели, че пее доста по-добре от примата.

Коментарите му са подразнили егото на Иванова, въпреки певицата досега да резервира безмълвие в общественото пространство.

Илчев в реалност е прочут като „ мъжката Лили Иванова “. В шоусредите обаче не утвърждават високото му самочувствие и считат, че е безсрамно да се счита за по-добър от нея. С присъединяване си в „ Като две капки вода “ Стефан се утвърди като талантлив подражател. Той е измежду любимците на публиката и има действителни шансове да завоюва шоуто.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР