Лили Иванова има нов апартамент в топ центъра на София.

...
Лили Иванова има нов апартамент в топ центъра на София.
Коментари Харесай

Лили с нов апартамент в топ центъра на София

Лили Иванова има нов апартамент в топ центъра на София. Изпълнителката се шири на повърхност от 196 кв. метра, като към тузарския парцел има и два гаража.

За покупката певицата броила близо 340 000 лв., само че очевидно договорката си е коствала. Певицата е платила в брой жилището, демонстрират документите по договорката.

Лили може да си разреши без проблем сходна покупка, тъй като всяка година изкарва положителни пари от концерти и участия в елитни заведения у нас.

Както прилича на мегазвезда от ранга на певицата, просторния парцел се намира в центъра на София. Жилището е на броени метри от остарелия апартамент на певицата на елитната ул. „ Оборище”, където тя живее от десетилетия.

Така примата може да отскача безусловно по чехли сред двете си жилища.

Според осведомени, повода за покупката на новия дом, е фактът, че ремонтът на остарялото й жилище ще се проточи. Певицата от години живее в апартамент от соца, който наследи след развода с Янчо Таков, написа „ България днес”.

Имотът обаче има потребност от сериозен ремонт, поради което Иванова решила, вместо да сменя единствено тапети, да направи цялостно възобновяване на дома си. Тя наела дизайнери, а откакто схванала, че с месеци ще се обновява жилището й, решила, че е по-добре да си купи друго.

Според брокери, певицата е направила извънредно преференциална договорка и даже единствено няколко месеца да употребява вторият си дом, по-късно ще може да го продаде със солидна облага. Засега обаче изпълнителката няма желание да прави сходно нещо.

Всяка заран тя прави визитация на остарелия си дом, инструктира майсторите какви промени желае да създадат, ревизира до каква степен са стигнали, след което се връща в новото си жилище, с цел да се отдаде на отмора и подготовки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР