Лили Иванова е доказала през годините, че е безкомпромисна, що

...
Лили Иванова е доказала през годините, че е безкомпромисна, що
Коментари Харесай

Спрете с това!: защо Лили Иванова се скара на фенка по време на концерт

Лили Иванова е потвърдила през годините, че е безкомпромисна, що се отнася до работата ѝ. Поради тази причина една от върлите последователки на примата си навлече гнева ѝ. 

По време на последния ѝ концерт в Бургас легендата на българската естрада се скара на една стара дама, опитваща да я снима прекомерно от близко, предаде „ Телеграф “.

„ Спрете с телефоните, насладете ми се онлайн! “ , съобщи Лили Иванова и прекъсна за малко концерта си в морския град.



Възрастната госпожа излезе пред сцената, с цел да направи допустимо най-хубав кадър на своя кумир. Това обаче наруши спокойствието на певицата и тя веднага вкара ред и дисциплинираност. А публиката я аплодираше от самото начало.

През последните дни примата изнася концерти по морето. След случката с фенката в Бургас, Лили се насочи към Созопол, където през вчерашния ден се състоя поредният концерт от тазгодишното ѝ турне.



Певицата не пропусна да се разходи по плажа, само че не реши да се пече или да се къпе в морето. Бе настанена в първокласен апартамент в известен хотел в града.  Лили се грижи доста за екипа си и персонално е обходила стаите на всички, с цел да види кой по какъв начин се е настанил и има ли потребност от нещо, описаха осведомени.

Преди да замине за Бургас, Лили Иванова е била на къса почивка в Кюстендил, пишат още от „ Телеграф “. Там тя бе настанена в прочут СПА хотел. Не е ясно дали примата се е отдала на релакс и разкрасителни процедури, само че за нея се знае, че постоянно е била пример за здравословен метод на живот.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР