Лилавата лекоатлетическа писта, която се полага на Стад дьо Франс

...
Лилавата лекоатлетическа писта, която се полага на Стад дьо Франс
Коментари Харесай

Организаторите на Париж 2024 очакват лилавата лекоатлетическа писта да бъде много добра

Лилавата лекоатлетическа писта, която се поставя на " Стад дьо Франс " за Летните олимпийски игри в Париж, не подсигурява върхове, само че корекциите, направени от производителя, наподобяват обещаващи, съобщи спортният управител за лекоатлетическите събития по време на Игрите във френската столица Ален Блондел

" Това е същата писта, същата база като в Токио, където се организираха последните летни олимпийски игри, с направени дребни промени. Не мога да кажа дали пистата ще бъде бърза, само че първите индикации допускат в доста връзки, че ще бъде доста, доста добра ", разяснява Блондел.

" Наистина харесахме лилавото, защото ни разрешава да се разграничим от нормалните цветове ", съобщи още някогашният европейски първенец в десетобоя.

По време на последната Олимпиада в Токио шампионатът по лека атлетика предложи общо три международни върха - Сидни Маклафлин (400 м с трудности за жени), Карстен Вархолм (400 м с трудности за мъже) и Юлимар Рохас (троен скок).

Лекоатлетикческата писта за Игрите в Париж се слага ръчно с утайване на повече от 1000 ролки материал и би трябвало да бъде приключена до 1 юни. Припомняме ви, че най-големият състезателен конгрес на планетата започва на 26 юли.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР