Ликът на комунистическия диктатор Тодор Живков се появи редом до

...
Ликът на комунистическия диктатор Тодор Живков се появи редом до
Коментари Харесай

Ликът на комунистическия диктатор Живков цъфна до Ботев и Левски

Ликът на комунистическия деспот Тодор Живков се появи паралелно до тези на най-големите ни национални герои Христо Ботев и Васил Левски.

На ревю на производители на обичайни занаяти в Бургас, търговец не се посвени да подреди сувенир с Тато, оглавявал тоталитарния режим, разгласен със закон за незаконен, до тези на борците ни за национално избавление Ботев и Левски.

Под лика на Живков на магнитчето се мъдри неговия откъс "Времето е ваше, само че всичко друго е наше ", който постоянно се напомня с други прословути бисери на някогашния Първи, измежду които „ Тази година – цех за полупроводници. Догодина – за цели проводници! “, „ Ние би трябвало да създадем радикален прелом, на 360 градуса “, както и „ Добър публицист е тоя, който написа не това, което се приказва, а това, което би трябвало. “

Законът за оповестяване комунистическия режим в България за незаконен е настоящ закон на Република България, признат от 38-то национално заседание на 26 април 2000 година и обнародван в Държавен вестник, брой № 37 от 5 май 2000 година Член трети афишира Българска комунистическа партия за незаконна организация, а член четвърти афишира всички дейности, осъществени за опозиция и отменяне на режима, за „ обективни, морално оправдани и почтени за респект “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР