Лигата на жените гласоподаватели, въз основа на репортажи на NBC

...
Лигата на жените гласоподаватели, въз основа на репортажи на NBC
Коментари Харесай

Гласоподавателите на Ню Хемпшир съдят създателите на дълбоко фалшиво автоматично обаждане на Байдън

Лигата на дамите гласоподаватели, въз основа на репортажи на NBC News, съди основателите на надълбоко подправено автоматизирано позвъняване, имитиращо президента Джо Байдън, което прикани гласоподавателите на Ню Хемпшир да не вземат участие на първичните избори за президент на щата през януари.

Вековната безпартийна организация заведе делото в четвъртък във федералния областен съд в Конкорд от името на трима гласоподаватели в Ню Хемпшир, които споделиха, че са получили позвъняванията. Делото изиска правосъдни забрани и десетки хиляди долари обезщетение от Демократическата партия Стив Крамър и две телекомуникационни компании зад диалога, Lingo Telecom и Life Corporation.

„ Тези типове тактики за угнетяване на гласоподавателите нямат място в нашата народна власт “, сподели Селина Стюарт, основен консултант в Лигата на дамите гласоподаватели на Съединените щати. „ Повече от 100 години Лигата на дамите гласоподаватели работи за отбрана на гласоподавателите от тези противозаконни закононарушения и ще продължи д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР