Lidl изпрати третия си випуск ученици в дуална форма на

...
Lidl изпрати третия си випуск ученици в дуална форма на
Коментари Харесай

Lidl изпрати третия си випуск ученици в дуална форма на обучение

Lidl изпрати третия си випуск възпитаници в дуална форма на образование. Тази година той включва общо 13 младежи – от Националната финансово-стопанска гимназия в София и за първи път, възпитаници от Професионална гимназия по стопанска система в гр. Перник. Така, дружно с предходните два випуска, общият брой на учениците от дуална паралелка, избрали Lidl за своята процедура, става 24.

През последните две години от своето образование тазгодишните зрелостници организираха своята процедура в 8 магазина на веригата, където добиха скъпи познания и опит и се срещнаха от близко с работата в огромна интернационална компания. Да не се отхвърлят, когато срещат компликации, да мислят огромно и да резервират успокоение в напрегнати обстановки, са част от уроците, които учениците споделят, че са научили. Някоя от тях признават, че положителният и общителен екип, който го е посрещнал, освен им е оказал помощ елементарно да навлязат в работата, само че ги е стимулирал да дадат най-хубавото от себе си.

На особено събитие във връзка завършването им, Чавдар Михайлов, шеф „ Продажби и логистика “ РД Равно поле, връчи на учениците документи за преминатото в Lidl образование. „ Вече 7 години Lidl поддържа дуалната форма на образование. Вярваме, че по този метод даваме на младежите мощен старт и мощно конкурентно преимущество в професионалната им реализация. Подкрепяме този план с голямо предпочитание и се надяваме, че времето, прекарано в Lidl, носи на учениците освен нови познания, само че и доста хубави моменти “, разяснява той.

Дуалното образование дава късмет на младите да попаднат в действителна бизнес среда още преди да завършат учебно заведение. Така, с изключение на тапия за приблизително обучение, най-после те получават и професионална подготовка, което им дава в допълнение преимущество и им оказва помощ да продължат професионалния си път още по-успешно. Родителите им също споделят изгодите от дуалното образование. За тях най-големите преимущества са работните умения, които получават децата – скъпият трудов опит, отговорността да съблюдават отговорностите си, както и действителната визия за цената на парите и цената на труда.

Lidl поддържа дуалната форма на образование още от старта й в България през 2015 година Това е част от напъните на компанията да дава опция на младежите да учат нови неща и да реализират сполучлив кариерен старт. Тази цел си слагат и другите две юношески стратегии на компанията – практикантската стратегия за възпитаници, навършили 18 години, и стажантската стратегия, ориентирана към студенти и млади експерти. И двете оказват помощ на младите фрагменти да придобият нужните познания и опит, дружно с шанса да продължат развиването си в компанията и по-късно.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР