Лидл България и Българската федерация по волейбол се включват заедно

...
Лидл България и Българската федерация по волейбол се включват заедно
Коментари Харесай

Лидл България подкрепя инициативата на „Заедно в час“ – „Предизвикай се с кауза“

Лидл България и Българската федерация по волейбол се включват дружно в предизвикването на фондация „ Заедно в час “ – „ Предизвикай се с идея “, което се организира в поддръжка на по-качественото обучение. Съвместното присъединяване в самодейността е поредна стъпка от дълготрайното партньорство на веригата и Българската федерация по волейбол, които за пета поредна година сплотяват старания за популяризирането на спорта и дейния метод на живот.

Лидл България ще подари за самодейността 5000 лева и ще предложения всички свои чиновници от цялата страна да се включат със спортно предизвикателство по желание. Компанията обезпечава и част от премиите за участниците под формата на ваучери за извършване на покупки на стойност 100 лева

„ В Lidl имаме вяра, че интензивният метод на живот, здравословната храна и любовта към спорта би трябвало да се възпитават у децата от най-ранна възраст. Вярваме също, че качественото обучение има решаваща роля за смяна на средата в България за положително. Затова за нас е наслаждение да подкрепим фондация „ Заедно в час “ и да засвидетелстваме, че спортът е един прелестен метод да прекарваш време в компанията на фамилията, приятелите и сътрудниците, както ще създадем ние от Lidl “, показа Катерина Шопова, шеф „ Човешки запаси “ в Лидл България.

„ Предизвикай се с идея “ е благотворителна самодейност на фондация „ Заедно в час “, която има за цел да сплоти хора на друга възраст, без значение от тяхната физическа подготовка, като ги предизвика да изпълнят персонално спортно предизвикателство в поддръжка на достъпа до качествено образованието за всяко дете в България. Предизвикателството продължава до 18 юни и в него може да се включат всички искащи, като е належащо да се записват авансово на уеб страницата с попълването на къс формуляр, който включва и подаяние за идеята. Участието може да бъде самостоятелно, с цялото семейство или с сътрудници, за още по-приятно споделено време. Участвалите, които са записали своя имейл адрес, автоматизирано влизат и в лотария за страхотни награди.

Лидл България е дълготраен сътрудник на Българската федерация по волейбол. Тази година е пета по ред, в която компанията, като формален спонсор на националния тим, подкрепя развиването на волейбола у нас. Партньорството има за цел да разпространява дейния метод на живот измежду децата и младежите, а свежите и висококачествени артикули са неразделна част от детското израстване.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР