Лидерката на Изправи се България Мая Манолова вкарва протежето си

...
Лидерката на Изправи се България Мая Манолова вкарва протежето си
Коментари Харесай

Скандал! Кого ще прави депутат Мая Манолова

Лидерката на " Изправи се България " Мая Манолова вкарва протежето си Никола Вапцаров в листите за изборите за Народно заседание, оповестиха за БЛИЦ от партията. Той ще е претендент за народен представител от групировката макар, че е огромен данъчен дебитор дружно с цялата си фамилия. Бъдещият народен представител би трябвало да е образец за обществото, а не да нарушава законите, разясняват локалните хора в Банско.

Никола Вапцаров дължи над 69 000 лева на община Банско за локални налози и такси за хотел " Шато Вапцаров ", на който е притежател. Това демонстрира информация на уеб страницата на Община Банско. Политикът е правоприемник на поета Никола Вапцаров и е позор за локалните, тъй като те си заплащат отговорностите, само че той отхвърля. За следващ път обстановката демонстрира, че политиците нямат позор, разясняват те пред " Блиц ".

Неговата фамилия като цяло има отговорности в размер към този момент над 213 000 лева налози към общината. Скандалът сред тях и кметството в Банско е от години. Семейството на Никола Борисов Вапцаров дружно с жена си Светла и със синовете си Никола и Борис дължат голямата сума за неплатени налози от 2008 година насам. Дадени са и на арбитър реализатор.

 Никола Вапцаров от " Изправи се България ", който през днешния ден е политик, е правоприемник от редиците на Българска комунистическа партия. Интересен миг е, че той беше зам.-кмет на община Младост по времето на кметицата Десислава Иванчева. Той е доближен на някогашния кадър на Българска социалистическа партия Георги Кадиев, настояват от обкръжението  им, написа Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР