Лидерите на управляващата коалицията се събраха извънредно.Преди минути премиерът Кирил

...
Лидерите на управляващата коалицията се събраха извънредно.Преди минути премиерът Кирил
Коментари Харесай

Коалицията се събра усмихната, какво решават за Украйна

Лидерите на ръководещата обединението се събраха изключително.

Преди минути министър председателят Кирил Петков разгласява фотография от срещата, на която театралничат усмихнати той и останалите водачи на ръководещите четири партии. " Работна среща на съдружния лидерски съвет ", написа той в обявата, без да уточнва тематиките на диалозите.

Предполага се, че една от тях е изпращането на оръжия за Украйна. От „ Демократична България ” считат, че по този въпрос ще има болшинство в пленарната зала.

От Българска социалистическа партия обаче са безапелационни,че за тях това е линията, която не биха прекрачили. „ Нашата позиция е ясна - за нас това е алена линия. БСП няма да поддържа и няма да допусне изпращане на оръжия ", безапелационен бе Георги Свиленски, който е измежду участниците в срещата, дружно със соцлидерката Корнелия Нинова.

Демократична България са показани от водачите на трите партии в обедининието Христо Иванов от " Да България ", ген. Атанас Атанасов от Държавно стопанско предприятие и Владислав Панев от Зелено придвижване. Тошко Йорданов взе участие в срещата от името на Има Такъв Народ, а " Продължаваме промяната " е показана от премиера Кирил Петков, сатва ясно от оповестената от самия него фотография. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР