Лидерите на страните от Групата на седемте (Г-7) предприемат действия

...
Лидерите на страните от Групата на седемте (Г-7) предприемат действия
Коментари Харесай

Лидерите на страните от Г-7 съобщиха, че предприемат действия срещу държави, подкрепящи войната на Русия

Лидерите на страните от Групата на седемте (Г-7) подхващат дейности против " играчи от трети страни, които материално поддържат войната на Русия в Украйна ", заяви Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9614
Това излиза наяве от изказване на Г-7, чиито водачи още веднъж потвърдиха " непоколебимата си поддръжка за Украйна докато е належащо ".

" Отправяме апел към трети страни или други интернационалните играчи, които желаят да избегнат или да подкопаят нашите ограничения, да престанат да дават материална поддръжка за войната на Русия или ще понесат съществени последици ", се споделя в изказването.

" За да спрем тези дейности по целия свят, подхващаме стъпки против играчи от трети страни, които материално поддържат войната на Русия в Украйна ", споделят водачите на страните от Г-7.

Г-7 декларира също, че ще разшири към този момент наложените стопански ограничения и се ангажира да попречи на Русия да намира нови способи за доставяне с авангардни материали и технологии, както и с военно и промишлено съоръжение.

Лидерите на страните от Г-7 показват, че ще продължат старания си, с цел да подсигуряват, че " Русия ще заплати за дълготрайното възобновяване на Украйна ". Те обявиха, че вземат спомагателни ограничения, свързани с съветския финансов бранш, с цел да " подкопаят още повече способността на Русия да продължава противозаконната си експанзия ", като прибавиха, че тяхна цел ще станат още съветски финансови институции.

Страните предизвестяват, че " всяко потребление на химическо, биологическо, радиологическо или нуклеарно оръжие от страна на Русия ще има тежки последствия ", се споделя в изказването.

Лидерите от Г-7 показват надълбоко страдание за решението на Русия да прекрати краткотрайно присъединяване си в контракта за надзор на нуклеарните оръжия " Нов СТАРТ ".

" Оставаме ангажирани със съгласуването на напъните за угаждане на неотложните военни потребности от отбранителна техника на Украйна, отделяйки изключително внимание на системите за противовъздушна защита, както и на нужните муниции и танкове ", се споделя в изказването на водачите на страните от Г-7.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР