Лидерите на Продължаваме Промяната и Демократична България официално пописаха

...
Лидерите на Продължаваме Промяната  и Демократична България официално пописаха
Коментари Харесай

"Продължаваме промяната" и "Демократична България" се споразумяха да работят за "справедлива България"

Лидерите на " Продължаваме Промяната " и " Демократична България " публично пописаха съглашение за взаимно явяване на предварителните парламентарни избори на 2 април, откакто новината, че това към този момент се е случило, бе оповестена в петък (10 февруари) от някогашния народен представител Ивайло Мирчев.

 " Продължаваме промяната - Демократична България " e обединението, която ще взе участие на изборите

Коалиционното съглашение е подписано от съпредседателите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев, както и от водача на " Да, България " Христо Иванов, на ДСБ Атанас Атанасов и на " Зелено придвижване " Владислав Панев и Добромира Костова.

Ръководствата на четирите партии са се разбрали да работя за развиване на България като " обективна страна с конкурентна новаторска стопанска система, висок стандарт на живот и намаляващо неравноправие ", да върнат справедливостта и да оставят в предишното корупционните модели и обвързвания с тях застой. Поемаме явен ангажимент дружно да продължим демократичната смяна и да работим за създаване на същинско съвременно ръководство. Наша обща отговорност е да осигурим ясна посока за развиване и да създадем идващите съответни стъпки за реформиране на институциите, с цел да върнем доверието на жителите и да модернизираме страната, пишат съдружните сътрудници.

Двете обединения заявяват подготвеност: Засега към момента се водят договаряния и дотацията, която обединението се чака да получи след изборните резултати, както и каква тъкмо да бъде предизборната стратегия. Преди това обаче коалиция " Продължаваме промяната - " Демократична България " ще се записва в Централната изборна комисия за присъединяване на изборите на 2 април. Това ще се случи на следващия ден (14 февруари) в 11 часа.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР