Лидерите на Национално обединение на десницата Петър Москов и Цветан

...
Лидерите на Национално обединение на десницата Петър Москов и Цветан
Коментари Харесай

Москов и Цветанов: Най-големите кражби са през системите на държавата |

Лидерите на Национално обединяване на десницата Петър Москов и Цветан Цветанов дефинират кражбите през държавните и обществените системи като най-сериозния проблем в българската политика. Те обръщат внимание, че не става въпрос за обособени държавни поръчки или контракти, а за работеща от години система за кражба на парите на българските данъкоплатци, посредством постоянно отклонение към разходи за ненужни или въобще не осъществявани услуги. Краде се през всички обществени системи и огромна част от депутатите от досегашните парламенти вземат участие в построяването на тази система. 

Цветанов и Москов дефинират партиите от ляво-либералното ръководство на България през последните години като гръбнака на тази система, без значение дали са били в изпълнителната власт или са охранявали незаконното законодателството като депутати в Народното събрание. Най-актуалният образец за съдействието им е мълчанието на всички и най-много на Румен Радев по най-грандиозното плячкосване освен на днешните, само че и на утрешните български данъкоплатци. Българските жители ще изплащат заем от 3 милиарда лева, който държавното управление на ГЕРБ и патриотите е изтеглило, с цел да построи с наши пари план на съветската газопреносна система. Това е кражба от българите освен за финансирането на непознат стопански план, само че и подсигурява закрепването на българските консуматори към скъпия съветски газ и с изключение на заема и лихвите по него ги принуждава да заплащат повишени сметки за газ и електричество за години напред.

Лъжата на българските политици, че " няма ляво, няма дясно " е опит да се избяга от безапелационните решения, които дава десницата против задкулисието и кражбите. Разликата сред лявото и дясното решение е, че левите сменят началниците и не престават кражбите, а десните трансформират системата и стопират кражбите. Истинското прекъсване на кражбите, да вземем за пример е да няма държавна банка, през която политиците да раздават парите на данъкоплатците, а не да сменят началниците на държавната банка и да продължат да раздават парите ни на доближени компании, както предлага Кирил Петков.

Като някогашни министри Цветанов и Москов споделиха с жители от Пловдив през седмицата, персоналните си борби с това плячкосване и с голямата опозиция на системата, проведена във всички равнища на властта и на страната. Според двамата, към този момент десетилетия тези системи крадат от пенсионери, инвалиди, пациенти и данъкоплатци и нито една политическа мощ, няма воля да промени това. Всеки, опит за смяна среща негласното съдействие на всички политици от ляво демократичната върхушка, чиито разногласия и обществени борби са единствено на равнище, кой тъкмо да ръководи системите за обири и кой най-пряко да се облагодетелства от тях, а не по какъв начин те да бъдат отстранени.

Сред най-ярките образци, които двамата дадоха от персоналния си опит, са отхвърлянето на Закона за пръстовия идентификатор, който през късата си работа преди да бъде спрян, съумя да избави от плячкосване по 10 млн. лева, на месец от парите на българите за опазване на здравето, които без този надзор НЗОК раздава на доближени компании и реализатори без връзка с потребността на пациентите.

Като водачи на Националното обединяване на десницата двамата са безапелационни, че единственият път да се спре това плячкосване е промяна на целия ляво-либерален законодателен безпорядък от мощно дясно ръководство, което да построи ясни закони, мощен надзор за спазването им от всички и никакви благоприятни условия за злоупотреби с обществени и държавни пари. Това стартира със закон за лустрацията, който за период от 10 години да в профил от допир с обществените пари и от ръководството всички политици и компании свързани със задкулисието на някогашните фрагменти на Българска комунистическа партия и Държавна сигурност, които са в основата на приемането на корупционни закони и практики за обири на публични пари.

Национално обединяване на десницата е с номер 7 за изборите на 14 ноември. 

Избори ноември 2021
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР