Лидери на европейски патриотични партии пристигат утре в България за

...
Лидери на европейски патриотични партии пристигат утре в България за
Коментари Харесай

Воля: Патриотите от Европа идват при Марешки

Лидери на европейски патриотични партии идват на следващия ден в България за среща със симпатизантите на ВОЛЯ и с Веселин Марешки. Делегацията води една от най-влиятелните дами в европейската политика сега Марин Льо Пен - президент на френската организация „ Национален общ брой ”. Тя, дружно с италианския вицепремиер и водач на ръководещата ЛИГА Матео Салвини, са считани за новите водачи на Европейски Съюз. Льо Пен от дълго време изпревари по рейтинг в страната си сегашния президент Макрон.

В делегацията са още Геролф Анеманс –президент на Движението за Европа на нациите и свободите, където ВОЛЯ бе поканена да членува преди година. Пристигат също Людовит Гога – президент на партия „ Родина ” -Словакия, Радим Фиала- съпрезидент на партия „ Свобода  и директна народна власт ”-Чехия.  Гостите ще бъдат посрещнати от стотици последователи на ВОЛЯ в София на събитие за разкриване на акцията.

Ще напомним, че Марин льо Пен идва за повторно у нас в границите на 6 месеца, което беше несъмнено от европейски наблюдаващи като казус и знак за мощна поддръжка за Марешки и „ ВОЛЯ- Българските родолюбци ”.

В средата на месец май, водачът на ЛИГА Матео Салвини ще посрещне сътрудниците си в Италия,  на внушителна среща на европейските патриотични партии от Движението за Европа на нациите и свободите. Веселин Марешки също получи покана и ще бъде измежду формалните посетители на Салвини. „ Познавам така наречен български патриоти и съм се срещала с някои техни членове в Екологичен потенциал. Но през днешния ден всички сме до ръководителя на ВОЛЯ господин Веселин Марешки, тъй като след деликатно изследване, освен на изявления, само че и на дейностите и на едните, и на другите, считаме, че ВОЛЯ е партията, с която в най-голяма степен споделяме общи възгледи ”, съобщи Марин льо Пен през ноември 2018г. в София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР