Лидерът във Втора лига Септември София постигна много трудна победа

...
Лидерът във Втора лига Септември София постигна много трудна победа
Коментари Харесай

Победи за лидерите във Втора лига

Лидерът във Втора лига Септември София реализира доста сложна победа с 1:0 над опашкаря Бдин Видин вкъщи. Срещата беше от 25-ия кръг на шампионата. 

Единственият гол в срещата падна в 90-ата минута на срещата и негов създател беше Мартин Тошев. С триумфа столичани събраха 51 точки и не престават да са първи, до момента в който Бдин е предпоследен с 18 точки. 

В различен мач от кръга Монтана се наложи с 2:0 вкъщи над Спортист Своге. Никола Борисов откри резултата в 54-ата минута, а в 78-ата Владислав Цеков оформи крайния резултат. С триумфа тимът на Николай Митов излезе на трето място с 46 точки, като изпревари с една Марек. Спортист е 15-и с 26 точки. 

Амбициознният Добруджа се наложи трагично с 1:0 над Черноморец Бургас на стадион " Дружба ". Единственият гол в мача падна в третата минува на добавеното време и беше дело на Преслав Йорданов. Нападателят беше най-съобразителен при меле в наказателното поле на " акулите " и вкара победното попадение. 

Добруджа събра 40 точки и излезе на пето място, до момента в който Черноморец е 14-и с 28 точки. 

Спартак Варна се наложи с 2:0 над Марица като посетител. Ахмед Ахмедов откри резултата в 22-ата минута, а Георги Бабалиев оформи крайния резултат в 70-ата минута. 

" Соколите " са втори с 48 точки, до момента в който " пиратите " заемат 16-о място с 25 точки. 

Резултати от днешните мачове: 

Черноморец Балчик - ЦСКА 1948 2 1:3

Добруджа - Черноморец Бургас 1:0

Дунав - Беласица 1:1

Марица - Спартак Варна 0:2

Монтана - Спортист 2:0

Септември София - Бдин Видин 1:0

Струмска популярност - Янтра 1:0
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР