Лидерът в италианската Серия А Наполи продължава да крачи уверено

...
Лидерът в италианската Серия А Наполи продължава да крачи уверено
Коментари Харесай

Наполи записа шеста поредна победа в Серия А след класика срещу Кремонезе

Лидерът в италианската Серия " А " Наполи продължава да крачи решително към своята първа купа от над 30 години, откакто в среща от 22-ия кръг завоюва с класическото 3:0 вкъщи против последния в подреждането Кремонезе.

По този метод " партенопеите " взеха непълен реванш от този противник след отпадането си от шампионата за Купата на Италия преди по-малко от един месец.

На " Естадио Диего Армандо Марадона " домакините преобладаваха и закономерно стигнаха до първия гол в 22-та минута дело на грузинската звезда Хвича Кварацхелия.

Футболистите на Лучано Спалети продължиха да бъдат по-добри на терена и в 65-та минута голмайсторът Виктор Осимен удвои задатъка на Наполи, разписвайки на опразнена врата след асистенция Ким Мин-Джае.

До края на срещата остана време и за Елиф Елмас да се запише измежду голмайсторите, оформяйки крайното 3:0 с попадение в 78-та минута.

В класирането Наполи води безапелационно с 16 точки пред втория Интер, до момента в който Кремонезе остава на дъното с едвам 8 пункта и без нито една победа от началото на сезона.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР