Лидерът в efbet Лига ЦСКА вече се готви усилено за

...
Лидерът в efbet Лига ЦСКА вече се готви усилено за
Коментари Харесай

ЦСКА готви мощен трансферен удар

Лидерът в efbet Лига ЦСКА към този момент се готви интензивно за летните си прехвърляния. На стадион „ Българска войска “ наблюдават много футболисти, като даже са влезнали в предварителни диалози с някои от тях. През зимата „ алените “ се укрепиха само с Тобиас Хайнц, а старши треньорът - Саша Илич, разгласи на няколко пъти, че не желае играчи за численост, а да бъдат привлечени такива, които могат да създадат разликата в борбата за купата с Лудогорец. Именно подобен се счита, че е норвежецът, който донесе успеха в гостуването на ЦСКА 1948, когато влезе като запаса и означи по този начин значимото попадение за крайния триумф с 1:0.Столичани имат упоритостта да привлекат най-малко трима нови футболисти от класата на Хайнц през лятото, които да покачат съществено качеството на състава, а също по този начин с тях да се нападна присъединяване в групите на някой от евротурнирите.

От ЦСКА ще се опитат да се подсилят във всички линии, само че се чака входящите прехвърляния да не бъдат повече от четири или пет. Смята се, че „ алените “ търсят нови играчи за центъра на защитата, халфовата линия, по фланговете, а също по този начин и за върха на офанзивата.

От „ Армията “ са набелязали и няколко крайни бранители. Преди време се писа, че ЦСКА е водил договаряния с 29-годишния Матей Ханушек, който е благосъстоятелност на Спарта Прага, а сега играе чартърен в елитния турски Анкарагюджю. Халфбекът на Ботев Пловдив – Па Конате, също е свързван с „ алените “.   
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР