Лидерът в английската Висша лига – Арсенал, планира нова офанзива

...
Лидерът в английската Висша лига – Арсенал, планира нова офанзива
Коментари Харесай

Арсенал не се отказва от звездата на Брайтън, готви нова оферта

Лидерът в британската Висша лига – Арсенал, възнамерява нова атака за полузащитника на Брайтън Мойсес Кайседо през лятото, написа Football Insider. „ Артилеристите “ желаеха да подпишат с 21-годишния еквадорски национал още през януари, само че тогава офертата им 70 милиона паунда беше отхвърлена от „ чайките “.

След това Кайседо подписа нов контракт с отбора от южния бряг, удължавайки престоя си в Брайтън до 2027-а година с алтернатива за още спомагателни 12 месеца. Новият договор на Кайседо изглеждаше, чеслага завършек на трансферната му сага, само че Арсенал не са е отказал от халфа и приготвя нова оферта за него това лято.

Изданието твърди, че в Брайтън са наясно, че новият договор няма да отблъсне интереса към Кайседо, само че желаят да си подсигуряват, че ще получат сериозна сума за своята звезда, в случай че го продадат. Смята се, че „ чайките “ ще упорстват за най-малко 90 милиона паунда, с цел да го пусне да си тръгне.

Брайтън притегли Кайседо за 4,5 милиона паунда през 2021-а година от еквадорския Индепендиенте дел Вале. След къс престой чартърен в белгийския Беершот, Кайседо беше върнат в Англия и се трансформира в основен състезател за тима на Роберто Де Дзерби. Той има 28 мача във всички шампионати за „ чайките “ с едно попадение през този сезон.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР