Лидерът в английската Висша лига – Арсенал, е изпратил втора

...
Лидерът в английската Висша лига – Арсенал, е изпратил втора
Коментари Харесай

Арсенал праща втора оферта за Кайседо от Брайтън

Лидерът в британската Висша лига – Арсенал, е изпратил втора оферта за халфа на Брайтън Мойсес Кайседо на стойност от 70 милиона паунда, твърди Daily Mail.

Изданието оповестява, че „ артилеристите “ са предложили 60 милиона паунда чисто плюс 10 милиона паунда под формата на разнообразни бонуси, само че „ чайките “ най-вероятно ще отхвърлят офертата, защото упорстват да получат 80 милиона паунда за еквадорския национал.

По-рано през днешния ден стана ясно, че от Брайтън са извадили Кайседо отвън подготвителния развой на тима до края на трансферния прозорец идния вторник в отговор на молбата му да напусне клуба.

21-годишният футболист разгласява обява в Instagram, в която излиза наяве, че желае да продължи кариерата си в различен тим, заявявайки, че ще бъде „ горделив да успее да донесе рекордна трансферна сума за Брайтън “.

Арсенал към този момент получи „ не “ на първото си предложение от 60 милиона паунда за Кайседо, до момента в който градският противник Челси също беше посърнал с офертата си за младия полузащитник.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР