Лидерът с нова кола и къща, партията дава 150 хил.

...
Лидерът с нова кола и къща, партията дава 150 хил.
Коментари Харесай

Разследване: „Възраждане“ са можели да се откажат от партийна субсидия, но не поискали

Лидерът с нова кола и къща, партията дава 150 хиляди лева на „ Евроком “ за отразяване
Въпреки изказванията, че законово е нямало по какъв начин да се откажат от партийната си дотация, „ Възраждане “ са можели умерено да го създадат. Това стана ясно от следствие на Васил Иванов, излъчено в ефира на Нова ТВ.

На питане на „ Възраждане “ до финансовото министерство, са получили отговор, че има цели два разновидността да не вземат държавните пари. Така щях да постъпят тъкмо както обещаваха в предизборната си акция. Вместо това Костадин Костадинов подава заявление да получава дотацията.

Журналистът ревизира по какъв начин са разходвани парите в размер на над 1 млн. лева, за които се твърди от партията, че отивали напълно за щедрост. Оказва се, че немалка сума – 150 хиляди лева, отива в ТВ „ Евроком “.

Следите на към 700 000 от партийната дотация се губят.

Междувременно партийният водач се снабдява с нова къща на брега. От панелния си апартамент в жк. „ Кайсиева градина “ във Варна, Костадинов се мести в къща за 200 000 лева Пред нея паркира кола за 50 000 лева

До през днешния ден Костадинов продължава да твърди, че не е имал право да не вземе парите и писмото на институциите било „ неразбираемо и тълкувателно “. Къщата пък била с заем. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР