Лидерът на Воля Веселин Марешки се намесил в скандала между

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки се намесил в скандала между
Коментари Харесай

Марешки се намесил светкавично в свадата на патриотите, но с 10 минути закъснение

Лидерът на " Воля " Веселин Марешки се намесил в абсурда сред патриотите в Народното събрание, с цел да предотврати по-нататъшно разгръщане на абсурда.

За това оповестяват от партията в преднамерено прессъобщение до медиите, озаглавено: " Воля избави Волен от физическа разпра с съдружните му сътрудници ". 

Това, за което от " Воля " държат да уведомят необятната общност, е, самоотвержената реакция на Марешки. От прессъобщението излиза наяве също, че с дейностите на водача на партията, " Воля " посочила, че е " другата партия " и че би избавила всекиго даже да го " бият на улицата ".

" Бързата " реакция на Марешки обаче се случила 10 минути, откакто случаят към този момент е завършил.

Съобщението гласи:

Веселин Марешки стремително се намеси в скандал сред Обединените патриоти, при който е потърпевш водачът на „ Атака “ Волен Сидеров. Научавайки за пердах в парламентарната стая на така наречен патриоти, зам.-председателят на Народното събрание Марешки незабавно предотврати по-нататъшния скандал в дребната коалиция и отбрани Сидеров. „ Подобно държание е извънредно недопустимо и неприемливо в институция като Народното събрание. Ние от ВОЛЯ постоянно бихме се притекли на помощ даже да бият някого на улицата. Още повече във висшата институция, каквато е Народното събрание.

ПГ на ВОЛЯ се разграничава от всевъзможни хулигански прояви в Народно събрание. Случилото се е следващото доказателство, че ВОЛЯ е другата партия в Народното събрание и с наличието си сподели нов жанр и морал в политиката. Скандалните връзки в Оперативна програма единствено удостоверяват позицията на ВОЛЯ, че предизборните обединения, събрани без правила и общи хрумвания, би трябвало да бъдат неразрешени.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР