Лидерът на Воля Веселин Марешки с шампанско и бонбони зове

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки с шампанско и бонбони зове
Коментари Харесай

Марешки готов да подкрепи вот на недоверие

Лидерът на " Воля " Веселин Марешки с шампанско и бонбони зове Бойко Борисов да подаде оставка още в този момент.

Заместник-председателят на Народното събрание ефектно събра медиите в парламентарното кафе и на почерпка разгласи премия от 1 000 лв. за тези от тях, които назоват всички заместници на Народното събрание.

Всички партии в Народно събрание били част от " политическата проституция ", единствено " Воля " не взели участие в " оргията " .

Марешки прикани, в случай че Борисов в действителност е изразил убеденост, че на 11 септември пред Народното събрание няма да се съберат и 300 души, само че пък в случай че се съберат, ще подаде оставка, то министър председателят още в този момент да хвърли тази оставка. " Воля " е подготвена да поддържа избор на съмнение. Вотът щял да бъде за цялостната политика на ръководството.

" Има ли нещо, от което да са удовлетворени хората ", чуди се предприемачът. Според него България не се управлява добре и е напълно обикновено хората да стачкуват.

По личната си оценка, Марешки извършил със наличие позицията за заместник-председател на Народното събрание. " Ако аз се бях нахранил добре, в случай че бях се освинил и по през целия ден седях и мислех за далавери, нямаше да е по този начин, само че тъй като не съм подобен, а тъкмо противоположното, по тази причина ме виждат ", безапелационен бе Веселин Марешки.

" Всички вие сте очевидци на политическа проституция " , заключи предприемачът и добави, че от " Воля " са единствените, които не взели участие в тази оргия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР