Лидерът на Воля Веселин Марешки повози тайнствена брюнетка с новия

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки повози тайнствена брюнетка с новия
Коментари Харесай

Марешки с тайнствена брюнетка и нов мерцедес! СНИМКИ

Лидерът на „ Воля ” Веселин Марешки повози тайнствена брюнетка с новия си мерцедес финален модел, написа „ Ретро ”. Дали тя е негова партийна сподвижница или близка другарка, не стана ясно.

Според познавачи цената на лъскавото возило е към 150 бона. Явно на политика към този момент му е омръзнало аудито, с което се придвижваше из столицата дълго време.
Зам.-председателят на Народното събрание има право освен на длъжностен автомобил, само че и на водач. Марешки обаче е решил да не товари бюджета на Народното събрание. Освен това той е прочут фен на адреналина и високите скорости и избира самичък да ръководи персоналната си кола както в София, по този начин и в провинцията.

„ Човек, който е влезнал в политиката, с цел да оказва помощ на хората и да е милионер, не му отива да употребява и кола от Народното събрание. Няма да е красиво и морално. Така счита и самият Веселин “, споделят осведомени.


Автопаркът на Марешки е впечатляващ, само че в София той избира да залага на обичайни постоянни марки.

В сбирката му от лъскави „ играчки ” е една от най-бързите коли в света - американската SSC Ultimate Aero, която може да подвига 430 км в час и коства над половин милион. Возилото е с 1300 коня – двойно повече от „ Ферари “ и „ Ламборгини “. Звярът в оранжево и черно подвига 100 километра в час единствено за 2,8 секунди. Запален на място пък шуми като бомбардировачите Б-52.

„ В София карам много деликатно. Майка ми на младини е взела участие в ралита и несъмнено от нея съм наследил тази пристрастеност ”, споделя политикът.

Освен бързи коли занимание на аптечния необут е да ръководи още снегомобил и джет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР