Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов призова лидерите на патриотичните формации

...
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов призова лидерите на патриотичните формации
Коментари Харесай

Каракачанов: В следващото НС трябва да има стена, която да спре протестърските формации

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов прикани водачите на патриотичните обединения да създадат " крачка настрана ", с цел да дадат късмет на тези хора, които гласоподават за патриотични и националистически обединения, с цел да има в идващия парламент " стена ", която да спре протестърски обединения да сменят образа на България.

" Истанбулската спогодба...да пуснат Македония в Европейския съюз, без тя да си е трансформирала антибългарската политика. Това го вършат, тъй като по този начин им споделят от някои посолства ", съобщи Каракачанов в " Денят стартира с Георги Любенов ".

Не ме блазни мисълта, че Вътрешна македонска революционна организация е най-голямата патриотична групировка с близо 4 %, добави Каракачанов.

Според водача на Вътрешна македонска революционна организация в 45 Народно събрание е отворена вратата на неоосманизма, с измененията в Изборния кодекс. Направиха го едни хора с желанието си да вземат 5000-10 000 гласа повече, добави Каракачанов.

Според него не би трябвало да се разделяме на " фили " и " фоби ", а да се търси национално помиряване. Акцент би трябвало да бъде демографската рецесия, отбраната на дребния и междинния бизнес. Не съм уволнил нито един назначен от предходните, единствено тъй като е назначен от предходните. Не ме интересува на кой е човек, интересува ме дали ще прави работа или не става, разяснява Каракачанов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР