Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов предлага Конгресът на партията, насрочен

...
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов предлага Конгресът на партията, насрочен
Коментари Харесай

Каракачанов се оттегля и предлага ВМРО да се ръководи от Джамбазки, Веселинов и Сиди

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов предлага Конгресът на партията, плануван за 12 февруари, да избере трима съпредседатели на Организацията - Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди . Това написа Каракачанов на страницата си във Фейсбук.

В това управление като секретар място би трябвало да има и Юлиан Ангелов, който като учредителен секретар ръководеше щабовете на всички предизборни акции през последните 10 години, показва Каракачанов.

Настъпи времето по-сериозно да ангажираме поколението от сегашните управителни структури на Вътрешна македонска революционна организация, което натрупа политически и административен опит в законодателната и в изпълнителната власт, счита водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

" Колкото до мен, аз нямам желание да излизам в политическа пенсия и ще не преставам да работя интензивно за престижа на Вътрешна македонска революционна организация и за идеите, за които Вътрешна македонска революционна организация е воювала в своята 128-годишна история, води война и до през днешния ден. Ще заема своето място такова, каквото ми отредят Конгресът и членовете на Организацията ", декларира Красимир Каракачанов.
Той показва, че за по-голяма действеност ще предложи да бъде понижен съставът на Организационния съвет от 100 на най-много 60-70 индивида, както и досегашният брой на членовете на Изпълнителния комитет, който сега е 17 индивида.

Красимир Каракачанов регистрира, че 2021 година е била сложна за Организацията.

" Но тя беше функционалност от миналите четири комплицирани и в това време ползотворни за идеите ни години, в които Вътрешна македонска революционна организация беше в законодателната и изпълнителната власт. Имахме 12 народни представители, имахме зам.-министри, имаме кметове на общини и кметства, общински съветници в цялата страна ", показва той.

Каракачанов отбелязва, че това са били динамични години, в които са се преборили да отстранен фигурата на безконечния дебитор, да вкарат данъчните облекчения за фамилиите с деца, както и устойчивото повишение на приходите в последните години, включително и пенсиите.

" Нека да си го кажем непосредствено - с помощта на Вътрешна македонска революционна организация в държавното управление и Народното събрание бяха сложени ясни и безапелационни условия за участието на Македония в Европейски Съюз и не бяха изпълнени непознатите поръчки. Така направихме допустима една обща твърда позиция, с която, както виждате, се преценяват и днешните ръководещи ", разяснява Каракачанов.

" Що се отнася до защитата - за 4 години направих толкоз неща, колкото не бяха правени за последните 30 години. Като се стартира от повишението на приходите на военнослужещите, превъоръжаването и въвеждането на доброволната работа и се стигне до трайно покачвания престиж и доверие към Българската войска ", показва той и добавя, че няма от какво да се срамят от наличието си в изпълнителната и законодателната власт.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР