Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов зави пред БНТ, че партията

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов зави пред БНТ, че партията
Коментари Харесай

Преговорите за кабинет не убедили "Възраждане" да подкрепи бъдещото правителство

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов зави пред Българска национална телевизия, че партията му най-малко все още няма да поддържа държавно управление на договарящите за него четири политически сили. От през вчерашния ден представители на " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България " разискват 18 основни браншове, като по-късно ще водят договаряния за сключване на съдружно съглашение.

" Нека забележим каква ще е програмата на това държавно управление, само че като виждам поръчките от договарянията досега, не виждам какво бихме подкрепили ", съобщи той.

Костадинов добави, че партията му ще води диалози с другите политически сили единствено за свалянето на противоепидемичните ограничения. Според него днешната поръчка на съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, който е измежду споменаваните имена за предстоящ министър председател, че главен приоритет ще му е имунизацията, единствено отдалечава " Възраждане " от бъдещия кабинет.

Той сподели още, че е несериозно договарянията сред партиите да се водят в мол.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР