Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов прогнозира по време на брифинг

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов прогнозира по време на брифинг
Коментари Харесай

Костадинов прогнозира: Редовно правителство няма да има

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов предвижда по време на брифинг във Варна, че постоянно държавно управление няма да бъде формирано, тъй като това би довело до тежки електорални последствия за участващите в него партии , заяви БНР.

" Дори ГЕРБ няма да бъде пощадена, тъй като, повярвайте ми, колкото и да е следен вотът в тази партия, въпреки всичко има част от хората, които не желаят взаимоотношения с групировка като коалиция " Сорос-Донос ". В този съответен случай има два разновидността - или вършат едно групово огромно политическо самоубийство, което е невиждано в най-новата ни история, или отиваме на нови избори ", акцентира той.

Костадинов съобщи също, че със заложения от служебното държавно управление бюджетен недостиг няма да ни одобряват в Еврозоната. " С този недостиг би трябвало да забравим за каквото и да било влизане в Еврозоната за идващите няколко десетилетия. Това са екзотични, нездравословни хрумвания и най-важното - опити, на фона на доста тежкото положение на обществените финанси в страната ", безапелационен бе той.
 Борисов подлага на критика ПП/ДБ и бюджета на Радев
Борисов подлага на критика ПП/ДБ и бюджета на Радев

За смели партии и решения, а не за избори, прикани на конференция в събота той

Костадин Костадинов разяснява и ръководството на Варна , което дефинира като пагубно и упрекна за това кмета Иван Портних, който съгласно водача на " Възраждане " се пробва да трансферира отговорността за всички нерешени проблеми на отстранения от служба основен проектант Виктор Бузев.

Припомняме, че през седмицата, който отхвърли да я подава и. Междувременно партии пък.

" Възраждане " ще имат претендент за кмет на Варна

Костадинов отхвърли претендентът за кмет на Варна да е той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР