Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов, известен още като Костя Копейкин,

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов, известен още като Костя Копейкин,
Коментари Харесай

ПАЛАВНИК: Костадин прави бебе на младата си любовница Сара

Лидерът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов, прочут още като Костя Копейкин, се е амбицирал да стане баща за трети път, гордо рапортуваха симпатизанти на групировката. Така съгласно неговите почитатели Костадинов персонално щял да даде образец по какъв начин би трябвало да се борим с демографската рецесия.

 Сара е завъртяла главите на Костя Копейкин

Друг е въпросът дали тази постъпка не срутва претенциите на „ Възраждане ”, че сякаш са бранители на фамилните полезности. Оказва се, че Костадинов е избрал за майка на бъдещото си дете не своята брачна половинка Велина, а 22-годишната Сара Бакалова, разсъждава „ Уикенд “.

Както таблоидът сензационно разкри преди няколко месеца, хубавицата от Неделино и 44-годишният партиен водач, който може да й е татко, имат любовна спекулация. Връзката им продължава от към година. Хлътнал до уши по девойката, Костадинов дефинитивно зарязва брачната половинка си във Варна дружно с двете им деца. Все отново, госпожа Копейкина, която небрежно изтри от Facebook всички собствен фотоси с половинката си, не остава напълно на изсъхнало. С финансова помощ от близки до партията предприемачи, тя откри частна детска забавачка в центъра на морската столица.

На името на Велина са и голяма част от парцелите – жилища и баровска вила, които шефа на „ Възраждане ” си накупи през последните години, откакто внезапно забогатя от пребиваването си в политиката.

Костадин Костадинов от своя страна, ангажиран да громи гнилия Запад в Народното събрание и да пази съветските ползи, дефинитивно се е преместил в София. Както и очарователната му държанка Сара, настояват наши източници. След като връзката им бе осветена, двамата към този момент не си дават толкоз напън да крият връзките си, изясняват хора от партията. Всъщност, това била и задачата на чаровната госпожица.

Реклама

След като фантазията й да е вярна спътница на „ спасителя на отечеството ”, чийто облик още от ученичка я кара да се въодушевява, се сбъдва, Сара става много по-уверена. Вместо прикрити подмятания, тя много по-настойчиво към този момент упорства двамата да си имат дете.

Хора от партията настояват, че Костадинов също е склонил на концепцията още веднъж да сменя пелени и влюбените гълъбчета интензивно работят по тематиката. Активисти на „ Възраждане ” са уверени, че е въпрос на седмици вожда да показа публично новата си обич. Все отново, първо трябвало да минат изборите, с цел да не се помрачи облика му като виновен страж на фамилните полезности.

Междувременно, новата госпожа Копейкина интензивно гради облик на правоверна „ възрожденка ”. Сара Бакалова всекидневно споделя във Facebook скъпите мисли на водача на „ Възраждане ”, фотоси от партийни акции и проруска агитация. Извън партийните опорки, Сара не крие, че има вяра в различният прочит на историята. Както прочее и множеството почитатели на Копейкин, които си умират за всевъзможни тайни пояснения на света към нас.

От „ научно потвърденото ” изказване на южноамерикански шамани и откровени измамници от Съединени американски щати, че постоянното пиянство на белина може да ни излекува от всички смъртоносни заболявания, та до теорията, че имунизациите против Ковид-18 са част от проект на международната олигархия да пороби света. Според почитатели на Костадиинов, конспирацията се управлява от извънземната раса на Рептилите.

Те са човекоподобни същества с глави на гущер и лющеща се кожа, сходна на влечугите. Благодарение на свръхестествените си качества, Рептилите съумяват да се вселят в телата на известни политици и финансисти и по този начин манипулират човешките общества. Сред захласнатите е английското кралско семейство и някогашните американски президенти Бил Клинтън и Джордж Буш, уверени са не малко от почитателите на „ Възраждане ”.

Разбира се, вяра за избавление от извънземното иго има. И тя ще пристигна от България, излиза наяве от изявления, които и Сара, музата на Костадин Костадинов, въодушевено споделя. Всеки, направил си труда да прочете брътвежите, може да се осведоми, че библейският Авраам не е евреин, а тракиец.

Алтернативните историци пишат даже и за фамозният Сфинкс, край египетските пирамиди. Оказва се, че „ Сфинксът е женски и се е казвал Родопе. Това е признакът на Богинята Майка, тъй като планината на Богинята Майка е Родопа ”.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР