Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов и депутатът от ГЕРБ проф.

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов и депутатът от ГЕРБ проф.
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане и проф. Ангелов се усъмниха в PCR теста на шефа на НС

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов и депутатът от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов се усъмниха в PCR теста на шефа на Народно събрание Никола Манчев.

Минчев се оказа с позитивен тест за Коронавирус, за който стана ясно след съвещание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС).

Лидерът на Политическа партия " Възраждане " Костадин Костадинов разгласява резултата от лабораторния си тест за ковид на страницата си във Facebook. Той обаче изрази подозрения във връзка с този, изработен на ръководителя на Народното събрания - Никола Минчев.

" Никъде не се вижда името на индивида, комуто е юридически този тест ", написа Костадинов в поста си.

" В горния ляв ъгъл е поместен час. Ако това е часът на изработката на теста, а не час на печатане, то той демонстрира 9:57. Това значи, че Минчев го е направил сутринта на 10 януари, схванал е, че е болен (ако приемем, че показаният тест е негов), и по-късно е отишъл на КСНС, знаейки какво ще последва.

Ако това не е часът на теста, а някакъв различен час, остава отворен въпроса по кое време тъкмо е изработен този тест? При изискване, че КСНС завърши малко преди 20 ч., а първата вест за това, че Минчев има коронавирус, е в 20.23 (във новини.бг), пробата би трябвало да е изработен за към 23 минути в извънработно време. Не че е невероятно на доктрина, само че на процедура е доста мъчно осъществимо.

За мен въпросите след показаният от Минчев тест станаха още повече. За съпоставяне демонстрирам моя тест от през вчерашния ден, с цел да стане ясно по какъв начин наподобява един същински лабораторен документ. Когато моят домакински арест, наименуван карантина, свърши, ще му задам тези въпроси персонално и обществено. Надявам се тогава да изясним всички неясноти.

А другояче да е жив и здрав индивида, както и околните му. В понеделник му нямаше нищо, сигурен съм, че и в този момент е по този начин ", споделя още водачът на " Възраждане ".


Кой доктор измежду нощ е валидирал PCR теста на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев? Това пък попита някогашният здравен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов също с пост на страницата си във Facebook.

" Коя е лабораторията в София, която работи непрекъснато и предлага експресно проучване на PCR за към 50 минути и кой е бил дежурният лекар-микробиолог/вирусолог, валидирал проучването на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев измежду нощ и отвън работно време ", пита проф. Ангелов.

Ето какво още написа проф. Ангелов:
Виждам тестванията на двама от участниците в КСНС - Никола Минчев и Десислава Атанасова.
Консултативният съвет завърши към 19:30-19:40 часа. Новината за позитивния тест на ръководителя на Народно събрание беше обявена първо от уеб страницата на Народоосвободителна въстаническа армия ТВ в 21:24 часа.
На база тези обстоятелства, можем да установим, че тестът на господин Минчев е взета към 20:00 ч.,а резултатът е бил подготвен към 21:20 ч.
От фотографията, оповестена от Никола Минчев виждаме, че пробата му е по метода - PCR. Или за подготвена проба за час и двайсет минути - услугата е експресен PCR.
И в този момент става забавно.
Най-късният вероятен час за пробовземане в София за това проучване с тази услуга е 19:00ч.
Любопитни са следните въпроси:
1. Коя е лабораторията в София, която работи непрекъснато и предлага експресно проучване на PCR за към 50 мин.? (При Десислава Атанасова лабораторията е ясна, при Никола Минчев остава загадка)
2. Кой е бил дежурният лекар-микробиолог/вирусолог, валидирал проучването измежду нощ, отвън работно време? (При фотографията на Десислава Атанасова се виждат имената на доктор, при тази на Никола Минчев липсва, а това прави проучването невалидно)
3. Направено ли е проучването на Никола Минчев преди КСНС и проявявал ли е признаци на COVID-19 още преди Консултативния съвет?
Ще употребявам и опцията да насочва един съвет към господин Минчев: Свиквайте с този интерес към Вас. Това е обикновено. Той няма други цели, с изключение на една - по какъв начин е ръководителят на Народното събрание и спазил ли е разпоредбите, както всички български жители.
И всичко това, тъй като от проучването, което е качил Никола Минчев, не излиза наяве, че принадлежи на него- липсват имена, ЕГН, букви или някой от естествените атрибути за това проучване.

разгласява в профила си във Facebook своя позитивен тест за ковид.

" Благодаря на всички, които демонстрираха интерес към моето и на фамилията ми здраве. Добре сме. Тези, които демонстрират нездравословен интерес, най-вече за политически подмятания в собствен интерес, ще оставя без коментар ", написа Минчев в профила си в обществената мрежа.

Той прецизира, че непрекъснато си прави проби за коронавирусна зараза, защото се среща с доста хора.

Тестът му от неделя вечер е бил негативен, само че в понеделник вечер след съвета, е излязъл позитивен.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР