Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов бе наказан от зам.-председателя на

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов бе наказан от зам.-председателя на
Коментари Харесай

Петков към Костадинов: Вие, като сте такъв мъж, защо не сте в Одеса?

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов бе осъден от зам.-председателя на Народното събрание Мирослав Иванов за държанието му в пленарната зала. Костадинов отнесе забележка поради обвиняването, че кабинетът води " отцеругателска и майкопродавска политика ".

Той упрекна държавното управление, че е евакуирало цялата ни дипломатическа задача и в този момент няма кой да отбрани сънародниците ни в Одеса. Това ядоса премиера, който по-рано се похвали, че късно нощес сме евакуирали 190 българи от Украйна.

" Вие, като сте подобен мъж, за какво не сте в Одеса ", провикна се към водача на " Възраждане " министър председателят Кирил Петков. " Защо не си в Украйна, къде си тука на трибуната? ", продължи той разпалено към Костадин Костадинов.

" В центъра на Одеса се стреля от бандитски формирования ", упрекна преди този момент Костадинов, като уточни, че даже американската страна е удостоверила, че руснаците са на километри от града.

" В момента няма някой който да отбрани сънародниците ни. Това е в следствие от вашата отцеругателска и майкопродавска политика ", провикна се и Костадинов.

" Крадецът вика " дръжте крадеца ", вашето ръководство сега е нездравословно ", заключи той.

До развихряне на парламентарните пристрастености се стигна, откакто Станислав Балабанов от Има Такъв Народ цитира думи на депутатката от " Възраждане " Елена Гунчева, която е нарекла Путин " тиранин " във Facebook. Гунчева отхвърли и разгласи: " Явно за господин Балабанов най-големият проблем в тази страна е коментар във Facebook отпреди седем години. Нито съм писала сходно нещо ", сподели тя.

" Призовавам ви - в името на вашата четворна коалиция да не продавате ползите на България, тъй като тъкмо това вършиме ", съобщи депутатката от " Възраждане ".

След абсурда самият Балабанов заключи: " Съдейки по държанието на хората от " Възраждане ", сме на прав път ".

" Много възторг имаше през днешния ден от трибуната. Минаваме обаче през интервал, в който няма потребност от доста думи, а от дейности. Да бъдем доста деликатни, да премисляме всяка стъпка и да се водим не от страстите, а от националните ползи ", донесе успокояване на пристрастеностите Кристиан Вигенин.

" Защо я няма и оставката на Корнелия Нинова, която е срещу глобите " , пък попита водачът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

" Надявам се скоро да гласуваме още една оставка и тя да е вашата и на целия Министерски съвет ", обърна се към Петков Атанасова.

" Това се назовава гьонсуратлът, в случай, че вашият министър-председател беше една мутра ", отвърна водачът на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов и също беше смъмрен за засегнатост към Бойко Борисов от водещия пленарното съвещание.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР