Лидерът на столичните социалисти Иван Таков призова съпартийците си за

...
Лидерът на столичните социалисти Иван Таков призова съпартийците си за
Коментари Харесай

Бутат ли Нинова? Ключово разкритие за Конгреса

Лидерът на столичните социалисти Иван Таков прикани съпартийците си за разсъдък и примирение в името на Българска социалистическа партия. Той направи това в навечерието на Конгреса на партията, който ще се организира в събота, 11-ти февруари. Иван Таков предизвести за надвисналите над партията рискове, в случай че тя не влезе в идната предизборна акция, загърбила всичко това, което я разделя.

" Разделението, което съществува сега в Българска социалистическа партия, е личностно. Затова е извънредно рисково и е в положение да ни унищожи. Очевидно инстинктът за самозапазване на партията е притъпен, в случай че изобщо още го има, предизвести Иван Таков. - Ето за какво са нужни разсъдък и примирение от всички страни в името на партията.
-->
Недопустимо е едните да вършат, каквото си желаят при организирането на изборния развой и подреждането на листите, без да почитат желанието на партийните организации, а другите да работят против тях по време на акцията. Това са неуместни обстановки ".

Лидерът на столичните социалисти означи, че Българска социалистическа партия би трябвало да съставлява избран обществен интерес на ясно обрисувани групи в обществото, вместо да мимикрира, в случай че към момента претендира да е партия. " Българска социалистическа партия би трябвало да стартира още веднъж да съставлява, а не да брокерства към властта ", съобщи Иван Таков.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР