Лидерът на Сектор Г Иван Велчев-Кюстендилеца разкри интересни подробности от

...
Лидерът на Сектор Г Иван Велчев-Кюстендилеца разкри интересни подробности от
Коментари Харесай

Кюстендилеца: Боже, какви елементарни хора!

Лидерът на Сектор " Г " Иван Велчев-Кюстендилеца разкри забавни детайлности от протичащото се на палатковия лагер пред постройката на БФС в Бояна.

Публикуваме какво написа Кюстендилеца в персоналния си профил във " Facebook ":

" Накратко, желая да обобщя някои неща от първия ден на нашия лагер пред БФС. Не, че нашата общност не е наясно за какви нагли лъжци става въпрос, само че нали мълчанието било знак на единодушие.

1. Според Борислав Попов БФС не се тормози от нашия палатков лагер. Сигурно по тази причина рано сутринта преди да дойдем да издигаме палатките, господата бяха викнали две цистерни с вода, които да наводнят поляната, на която ги опънахме. Боже, какви обикновени хора... съвсем колкото Гонзо.

2. След като издигнахме лагера ни и се събраха публицисти, Борислав Попов ги извика да им каже да ни предадат, че може да употребяваме тоалетните в постройката, както и да пазарим от кафето. След като ние преднамерено изпратихме човек да влезе, от защитата му беше декларирано, че Борислав Попов е забранил да влизаме. Изключително комичен и презрян опит на господина да се направи на забавен пред публицистите и хората.

3. Господин Георги Иванов е прекомерно обикновен, с цел да чета неговите изявленията. Когато желая да прегледам публикация или изявление на някого, желанието ми е той да е най-малко с главно обучение. За Гонзо се приказва, че му липсва такова, само че в тази ситуация не това е казусът, а изявлението му, че нашите юноши били победили Черна гора на фона на обидни викания. Това е безспорна неистина. В първия ден освен, че не е имало обидни викания, а не е имало въобще никакви викания като цяло. Именно тъй като виждаме, че е цялостно с деца, които упражняват. А и хората, поради които сме пред БФС, сега са в Катар и се любуват на невероятния футбол, който демонстрират нашите " лъвове ".

За нас не е загадка, че в Бояна са изпечени лъжци и манипулатори, само че взехме решение въпреки всичко да продължим да ги изобличаваме. Бихме желали да осведомяваме неуважаемите господа, че където и да отидохме последните дни - от Общината за позволение, до служителите на реда пред БФС и публицистите начело, всички демонстрираха единствено и само злост и омерзение към тях. Ако не ви е станало ясно, може да отворите и някоя от обществените платформи, свързани с БФС и напълно ще ви се " обясни ". На лъжата краката са къси, а чашата - цялостна ", написа Иван Велчев.
 Кюстендилеца: В петък ще видите едно невиждано обединяване сред огромните български тимове Кюстендилеца: В петък ще видите едно невиждано обединяване сред огромните български тимове  Греъм Кери възобновява тренировки с ЦСКА - София Греъм Кери възобновява тренировки с ЦСКА - София 29 март | 13:36  От От "Армията " дадоха отговор на БФС - имало изискване от Министерски съвет към Михайлов: или връщаш ЦСКА в Първа лига, или стартират всеобщи инспекции 29 март | 13:14  Вион заменя Мазику против Берое Вион заменя Мазику против Берое 29 март | 11:08 Още от БГ Футбол  Шефът на Стандарт (Шивачево): Не съм участвал на сходно общо заседание, подписът ми е брутално подправен Шефът на Стандарт (Шивачево): Не съм участвал на сходно общо заседание, подписът ми е брутално подправен 29 март | 14:45 1114 7  Община Пловдив подарява и за базата на Спартак от старите седалки за Община Пловдив подарява и за базата на Спартак от старите седалки за "Колежа " 29 март | 14:36 413 0  Левски пусна свободен вход за контролата със Септември Левски пусна свободен вход за контролата със Септември 29 март | 14:33 339 1  Греъм Кери възобновява тренировки с ЦСКА - София Греъм Кери възобновява тренировки с ЦСКА - София 29 март | 13:36 723 0  От От "Армията " дадоха отговор на БФС - имало изискване от Министерски съвет към Михайлов: или връщаш ЦСКА в Първа лига, или стартират всеобщи инспекции 29 март | 13:14 12675 119 Виж всички Водещи Новини  От От "Армията " дадоха отговор на БФС - имало изискване от Министерски съвет към Михайлов: или връщаш ЦСКА в Първа лига, или стартират всеобщи инспекции 29 март | 13:14 12675 119  България ще мери сили със международния вицешампион България ще мери сили със международния вицешампион 29 март | 07:30 25995 121  ФИФА спря прехвърлянията на Левски ФИФА спря прехвърлянията на Левски 29 март | 10:05 25386 165  Още два тима от Европа ще подпечатат визите си за Катар Още два тима от Европа ще подпечатат визите си за Катар 29 март | 07:04 24641 27  Протест пред БФС, блокират Околовръстното в София Протест пред БФС, блокират Околовръстното в София 29 март | 11:10 11143 81 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР