Лидерът на ПП Атака и кандидатът за кмет на София

...
Лидерът на ПП Атака и кандидатът за кмет на София
Коментари Харесай

Сидеров: Няма да позволя да се гаврят с името ми, защото аз съм се създал сам

Лидерът на Политическа партия " Атака " и претендентът за кмет на София Волен Сидеров упрекна Централната изборна комисия (ЦИК), че демонстрира двоен стандарт. " Веднъж споделя, че не може да се намеси по отношение на Българска национална телевизия и да изиска медията да си извърши задължението ", уточни той пред " АЛФА ТВ ". Сидеров сподели съглашение, съгласно което има право на достъп до Българска национална телевизия и " не може то да бъде анулирано, което е със силата на закона ".
По думите на Волен Сидеров ЦИК се крие, с цел да избегне въпроса му " за какво ЦИК погазва личните си решения и за какво за един и същи случай взема решение да ме санкции мен за някакво присъединяване в " Референдум ", при изискване, че не могат да посочат какво съм нарушил и все пак, ми постановат санкция, и в това време ми пишат писмо, че не могат да отговорят на нашето искане да се обезпечи достъп и да задължат Българска национална телевизия да си изпълнят законовите отговорности ".
Кандидатът за кмет на София съобщи, че без пояснение за какво ЦИК е отменила днешното си съвещание, на което трябваше да прегледа негова тъжба, по отношение на допускането му в постройката на публичната телевизия. Лидерът на " Атака " дойде пред постройката на ЦИК с юриста Марияна Сарандева-Такова, която уточни, че не се обезпечава равнопоставеност при осъществяване на диспутите в предаването.
" С това е погазен и законът, от страна на Българска национална телевизия. Те не са обезпечили достъп до постройката си. " Сидеров уточни, че никой от публичната телевизия не го е потърсил за диалог и посредством медиите се обърна с въпрос и към ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. Той попита " възможно ли е Народното събрание да бъде унижаван по подобен метод. Защото двама народни представители стоят пет часа пред една преграда, завързана с верига и им се подиграват в очите намерено и непосредствено. Тя за какво не вземе отношение? ", предизвиквайки я в неприсъствен спор Волен Сидеров, визирайки обстановката от през вчерашния ден, когато не бе позволен в постройката на Българска национална телевизия.
В умозаключение той уточни изрично, че не е нарушил регламента на предаването " Референдум " и изрази възмущението си от това, че бе извикана полиция, с цел да го изведе. Днес Волен Сидеров се жалва обществено, че действително не му е била дадена думата даже и за " седем секунди ". Той упрекна публицистите, които отправяха въпроси към него, че го слагат в положение на " обвинен при неизяснени условия ". И съобщи, че " тази битка ще продължи до край, няма да разреша да се гаврят с името ми, тъй като аз съм се основал самичък, направил съм партията си самичък, кариерата и достиженията съм си ги направил самичък, никой не ми е дал нищо на тепсия, не съм артикул на Българска комунистическа партия и когато Каракачанов е писал доноси против своите състуденти аз съм правел дисидентски организации ".
Утре (07.10.19 г.) в 11:00 ч. Волен Сидеров още веднъж е възнамерявал да бъде пред Българска национална телевизия за протестен протест, в който показва митинг против цензурата на малкия екран, като не обезпечава достъп на един от претендентите за кмет на София и " нарушава правилото за равнопоставеност ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР