Лидерът на партия Воля Веселин Марешки коментира току-що в предаването

...
Лидерът на партия Воля Веселин Марешки коментира току-що в предаването
Коментари Харесай

Марешки попиля Каракачанов, обяви защо не се притеснява за поискания имунитет и обясни как ще пребори картелите

Лидерът на партия " Воля " Веселин Марешки разяснява преди малко в предаването " Плюс Минус " по " Нова телевизия " настояването от прокуратурата на депутатския му имунитет.

" Преди да мина всъщност, дано да уточним това - има ли подозрения в някого от България, че против партията ни и съответно мен, няма нито един факт, че аз или някой от Воля е бил забъркан в някаква даалвера? Няма данни, няма обстоятелства, няма даже злословия за това. Ние сме единствената групировка от целия преход, незамесена в бандитски схеми, а в този момент ни замесиха. Това следствие е почнало анонимно преди доста години. Събирани са в границите на 3 години материали, слушали са ни телефоните, и най-после прокуратурата афишира, че ние не сме направили никакво закононарушение и те нямат никакви доказателства въз основата на тези подслушвания и СРС-та. И в един миг, когато ние влизавме в Народното събрание, това нещо се вади от някъде, по какъв начин някъде имало нещо против нас, даже санкция за паркиране. Възобновяват го едвам се разшуми по медиите. Свикнали сме, че в българския парламент постоянно ще има единствено мишки и като ни създадат едно такова недоносче хората ще се прегърбят, ще се уплащат. Опитват се да ни пречупят, тъй като ние сме единствените незамесени в далаверите и не ни е проблем да осветяваме далаверите на другите. И когато ги осветяваме ставаме неуместни. На кого ли? На тези, които вършат далавери, тези, които продават българско поданство. Да не би някой от Воля да ги прави? Бившият заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация споделя, че това е скица на Каракачанов ", сподели Марешки.

Той напомни, че замесването му в скандал е разследване на думите, че няма да оставят " тези, които са мародерствали българския народ ". " Днес пуснах отново декларация, на следващия ден отново ще я чета, ще желая оставката отново на Каракачанов. Не може да се споделят за него такива неща и той да е вицепремиер, а аз да съм със свален имунитет. Ако ръководството се крепеше на мен, щяхме да бъдем в държавното управление. Това е един забавен въпрос. Какво може да накара Бойко Борисов да направи Марешки, който единственото нещо, което е правил цялостен живот, е да работи за българския народ и да продава на ниска цена медикаменти, а сега и горива, да не е част от държавното управление. А тези, които ги виждате през всичките години какъв брой са смешни човечета и паляцовци през живота си, и в един миг им се усмихва щастието и в този момент ръководят. Кажете кое е естественото в това. Защото тези хора са подвластни. Държат ги с такива неща, с далавери, плътно са ги хванали, и по тази причина са комфортни и са вицепремиери. Мен не ме държат с нищо. С тези недоносени работи, които в този момент ги скалъпват, няма по какъв начин са ме заловен. Аз съм живял живота си праведно, с цел да съм спокоен и да мога да виждам хората в очите като се разхождам по улиците. Виждам отношението на хората към мен. Някой си мисли, че като ми подвига обвиняване може да ме направи подвластен ", сподели още депутатът. 

" Когато трима министри от ГЕРБ си подадоха оставките обединението не беше преформатирана. Нашата концепция е, че тези двамата (бел.а. засяга Красимир Каракачанов и Валери Симеонов) би трябвало да си подадат оставки, а на тяхно място да се намерят почтени хора. Не стане ли, това ще бъде победа на байганьовщината в политиката, на цинизма, на дебелоочието. Всеки ден ще осветяваме всяка тяхна спекулация. Видяхте, че след паспортите излезе далаверата с ремонтите на самолетите. Тези хора би трябвало да палят свещички българския народ да им елементарни тези  закононарушения, и продажбата на най-ценнното - българщината. Най-лошото е, че Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи някакси пазят Каракачанов. А той е е главният пакостник в България. Няма потребност от предварителни избори. Всички анализатори споделят, че обстановката е в паритет и едни предварителни избори отново ще доведат до същото. Тези ще ги гоним до дупка ", разяснява още варненецът.

Накрая той прикани за поддръжка на своята партия за идващите избори, свързвайки това с цените на горивата и недоволствата на българите.  " За страдание хората стачкуват по средата на мандата, в случай че бяха протестирали на 26 март, когато бяха изборите, те нямаше да имат този проблем. Аз им споделям да стискат зъби, ще дойдат идващите изори, и, в случай че ни поддържат, в границите на една година ще се оправим дружно с картела и всички ще живеем щастливо в една свободна страна ", приключи Марешки.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР