Лидерът на партия Веселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български

...
Лидерът на партия  Веселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български
Коментари Харесай

Веселин Марешки ще участва в извънредните парламентарни избори на 2 април

Лидерът на партия " " Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 ще взе участие в изключителните парламентарни избори на 2 април. Това стана ясно, откакто Районната изборна комисия във Варна записва предприемчив комитет за издигането на Марешки за самостоятелен депутат, написа Труд бг.

Комитетът е 7-членен и се съставлява от Николай Наков, а в състава му влизат двама общински съветници - Щериана Иванова и Николай Почеканов.

В края на предходната година те напуснаха групата „ Свобода и “ и дружно с самостоятелни свои сътрудници основаха нова петчленна група „ и за Варна “, ръководена от доайена в локалния парламент доктор Янко Станев.

Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 се връща на политическата сцена, откакто през 2017 година бе определен за народен представител в 44-то Народно заседание като водач на партия „ “ и бе зам.-председател на Народното събрание до края на мандата му.

През март предходната година той бе наказан на втора инстанция от Варненския апелативен съд на 4 година затвор за изнудване на локален предприемач. Делото към момента не е гледано от Върховния касационен съд. 

До 28 февруари инициативният комитет би трябвало да съобщи описите с гласоподаватели, подкрепящи издигането на Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 за самостоятелен кандидат-депутат, се показва в решението на РИК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР