Лидерът на партия Български възход Стефан Янев заяви, че от

...
Лидерът на партия Български възход Стефан Янев заяви, че от
Коментари Харесай

Стефан Янев: Името ми за премиерския пост не е обсъждано официално

Лидерът на партия " Български напредък " Стефан Янев съобщи, че през цялото време на 48-то Народно заседание е повтарял, че от партията му са в Народното събрание, с цел да беседват, да водят разговор и да търсят решение. " Когато получим покана, ще създадем нужното и ще участваме. Преди да знаем отговора на въпроса „ Дали ще имаме държавно управление “, първо би трябвало да имаме разговор, който ще очертае единодушието или несъгласието на избрани тематики “, добави още той, представен от Novini.bg.

На въпрос по отношение на това дали е правилно, че той би станал министър председател, в случай че пристигна третият мандат при тях, той разяснява с думите: „ Това не е обсъждано публично. Разбирам, че има такова говорене, основаване на среда, че това е една догадка и опция. Винаги към казвал, че преди да отговоря на въпроса за това какво ще създадем с третия мандат, значимо е да изчакаме, да забележим какво ще се случи с първите два мандата. От тази позиция имаме неизменност в позицията. Мисля, че е рано да се разисква хипотезата с третия мандат. “

Той разясни, че са в естествени връзки с президента Румен Радев, както и че имат разговор, когато е належащо.

„ Предполагам, че е допустимо да се откри поддръжка и за първия, и за втория връчен мандат. Нека не си мислим, че имаме решения на всички въпроси. Когато участваме в съответни диалози, тогава ще решим кого да подкрепим “, сподели още Янев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР