Лидерът на партия "Атака" и кандидат-кмет на София Волен Сидеров

...
Лидерът на партия "Атака" и кандидат-кмет на София Волен Сидеров
Коментари Харесай

Лидерът на "Атака" гласува най-после София да има кмет мъж ВИДЕО

Лидерът на партия "Атака " и кандидат-кмет на София Волен Сидеров упражни правото си на глас. "Гласувах за това, най-сетне София да има кмет мъж, който може уверено да свърши няколко неща ", сподели Сидеров.

"Ще кажа най-важните. Да се оправи с тези, които тровят децата ни - наркодилърите. Те ще бъдат размазани при моето ръководство. Просто изчистени от града.



Тези, които обират къщи, жилища офиси също.

Да се върнат парите на софиянци в техни ръце, а не да отиват в олигарсите. 700 милиона би трябвало да отидат към кварталите, към всички проблеми, които би трябвало да се решат. Така, че да имаме безвъзмезден градски превоз за пенсионери и инвалиди.

Да имаме безвъзмездни детски градини, това е допустимо да се направи. А не 700 милиона да отиват сега в джобовете на обособени олигарси, които стават милиардери, а София става по-мръсна.

Гей парадите ще бъдат неразрешени. Ще има сигурност. И жителят на най-отдалечения квартал ще усеща, че има грижа.

Ще знае по какъв начин се харчат парите. Ще се прекратят концесията със "Софийска вода " и договорите с компаниите, които прибират големи пари, само че не вършат нищо. Всичко това ще го направя единствено аз ", сподели Сидеров.

Подадох оставка изрично и дефинитивно. Няма да се върна в националното заседание, акцентира водачът на "Атака ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР