Лидерът на Paradigm Research Group – Стив Басет, е единственият

...
Лидерът на Paradigm Research Group – Стив Басет, е единственият
Коментари Харесай

Стив Басет: „Ако данните за НЛО бъдат разкрити, цялата световна икономика ще се срине!“

Лидерът на Paradigm Research Group – Стив Басет, е единственият лобист за неприкритост в „ извънземни случаи “ и НЛО на Земята.

 Стив Басет
Стив БасетСпоред Басет доста откриватели считат, че извънземните са споделяли „ антигравитационни технологии с държавното управление на Съединени американски щати. Следователно, в случай че този факт стане обществен, ще пристигна краят на стопанската система с изкопаеми горива “.Басет е уверен, че държавното управление на Съединени американски щати скрито работи с тези технологии от средата на предишния век, само че в най-дълбока секретност. Този метод е обвързван с опасения по отношение на религията, върховенството на закона и стопанската система на минералите.Според politico.com, Басет е единственият регистриран лобист във Вашингтон, който оказва напън върху федералното държавно управление да признае „ извънземно наличие, ангажиращо човешката раса “, както се споделя в неговата документи за откриване на информация.Той отива във Вашингтон през 90-те години на предишния век, само че скоро осъзнава, че не е елементарно да убеди законодатели или даже чиновници на Конгреса да организират срещи за разискване на НЛО.
Така той подхваща тактика, която по-конвенционалните лобисти също възприемат през последните десетилетие.Четете още: Стивън Гриър: „ Нашият свят е бледа сянка на това, което би могъл да бъде! “Басет споделя:„ Казах, че няма да извозвам време в диалози с някой стажант в някой офис на Хил. Ще лобирам пред медиите. “Изследователите от Paradigm Research Group споделят, че знаят аргументите, заради които американските управляващи крият информация за НЛО.Те настояват:„ Ако данните за НЛО бъдат разкрити, цялата международна стопанска система ще се срине! “Басет прибавя, че всички по този начин наречени „ летящи чинии “ не употребяват петрол, бензин, газ или въглища.Изследователят акцентира:„ Те имат друга енергийна система. Без подозрение доста по-сложна и дълбока система, основана на антигравитацията.Някои стратегии са извадени от юрисдикцията на Белия дом и Конгреса и работят някъде доста, доста надълбоко, по „ черен метод “.Мога да Ви уверя, че когато президентът най-сетне публично признае този факт и показа доказателства, хората ще стартират да се тревожат и да желаят да знаят повече.Но даже стопанската система да спре да се развива по настоящия метод, тя ще има нови благоприятни условия. “Басет и доста други декларират, че доказателствата за съществуването на НЛО са безусловно правилни и безапелационни.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР