Лидерът на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ Христиан Мицкоски с истеричен тон заяви,

...
Лидерът на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ Христиан Мицкоски с истеричен тон заяви,
Коментари Харесай

Мицкоски истерично кряска: България трябва да падне на колене заради фашисткото си минало

Лидерът на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ Христиан Мицкоски с нервен звук съобщи, че “този уикенд в София ще бъде разпарчетосана Македония”.

Това стана по време на митинга пред постройката на държавното управление в Скопие във връзка изявлението на премиера Зоран Заев пред БГНЕС, в което той се разгласи за другарство и добросъседство, осведоми организацията.

В речта си Мицкоски употребява най-различни обиди против България и “нейното фашистко минало”, за което трябвало да паднем на колене.

В речта му имаше и расистки подмятания, които са в непосредствено несъгласие с правилата на ЕНП, в която членува неговата партия.

Участниците на митинга носеха и флагове със признака от Вергина, което е в непосредствено несъгласие с интернационалния контракт от Преспа подписан от РСМ и който разреши участие на страната в НАТО. Част от участниците носеха и плакати с цитати от Владимир Илич Ленин.

“Имам информация, че този уикенд в София Македония ще бъде разпарчетосана. Там се преговоря за нашата идентичност…

От на следващия ден да стартираме деликатно с блокадата на Македония, всеки ден. Да не разрешаваме тези хора да ни продават вярата, нацията и кожата. Те от дълго време са продали своя ген на дявола”, сподели Мицкоски. Цялата си тирада водачът на ВМРО-ДПМНЕ е посветил на послания, изпълнени с ненавист към България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР